Telefon Önerisi ! ! ! !

S25 plus veya s25 ultra iyi. Samsungun güncellemeleri iostan daha sorunsuz oluyor. Tab s9 da 3. Android sürüm güncellemesini yaptım. Özellikler artmasına rağmen pil ve performansı ilk günkü gibi.
O sana denk gelmiştir benim cihazda bir güncelleme ekran süremi 7 saatten 5 saate düşürmüştü direkt. Apple iOS 26 hariç o konuda çok daha stabil. 26 da düzelir zamanında iOS 7 de aynı sorunu yaşamıştı.

Yani öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın tek farkı sizce güncellemelerin sorunsuz olması mı diğer özellikler konusunda iphone mu s25 modellerini mi tercih edersiniz
Donanım konusunda samsung aynı fiyata çok daha üstün tr fiyatları çok uçuk appleın

Samsung Tab S9'u %85 şarj sınırı açık şekilde 2 yıl kullandım, pil sağlığı hâlâ %100.
1000017729.webp

O sana denk gelmiştir benim cihazda bir güncelleme ekran süremi 7 saatten 5 saate düşürmüştü direkt. Apple iOS 26 hariç o konuda çok daha stabil. 26 da düzelir zamanında iOS 7 de aynı sorunu yaşamıştı.
7 biraz düşürmüş olabilir ama animasyon açısından mükemmel bir güncellemeydi 8de ekran süresi arttı tekrardan

Telefon fiyatı olarak iphone un kalıcılığı daha uzun sürme gibi bir durumu da yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi ben diyelim ki İphone aldım bunun yeni modelleri çıktığında gidip önceki modeli verip yenisine geçme gibi bir şansım var ama Samsung bu imkanı sunmuyor

Yani öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın tek farkı sizce güncellemelerin sorunsuz olması mı diğer özellikler konusunda iphone mu s25 modellerini mi tercih edersiniz
Yazılımın iyi olması dışında, uygun fiyata daha fazla donanımsal özellikler sunduğu için S25'i tercih ederim. 46.000 TL'ye S25 almak varken aynı fiyata iPhone 15 veya daha fazla verip iPhone 16 almazdım.

Telefon fiyatı olarak iphone un kalıcılığı daha uzun sürme gibi bir durumu da yok mu?

Şimdi ben diyelim ki İphone aldım bunun yeni modelleri çıktığında gidip önceki modeli verip yenisine geçme gibi bir şansım var ama Samsung bu imkanı sunmuyor
Samsungda da değişim kampanyası var fakat 4 sene kullanmalık model aramıyormuydunuz? her sene yenisine geçmek istiyorsanız eğer iphone daha mantıklı.

Yazılımın iyi olması dışında. Uygun fiyata daha fazla donanımsal özellikler sunduğu için S25 tercih ederim. 46000 TL'ye s25 almak varken aynı fiyata iphone 15 veya daha fazla verip iphone 16 almazdım.
s25 yerine ekosistem önemli değilse honor 7 pro var iphone almak istersen 15 pro 16 pro 17 falan almak lazım aynı konfor için yıl olmuş 2026 60 hz yaşanmıyor apple ekosistemi bir de çok pahalı ben mesela sırf tablet için samsung ekosistem dizdim ipad alacak olsam s11 yerine ipad air alabiliyordum ama işlemcisi daha iyi gpusu daha kötü ekranı daha kötü pili daha kötü yazılım olarak samsungun multi taskı daha işlevsel geliyor yani 15k fazla verip ipad pro m4 almam gerekiyordu hem de 11 inç tablet için üste kalan paraya 27 inç 4k monitör aldım ,5k arttı hatta

Doğru söylüyorsunuz s25 ultra alacağım büyük ihtimalle
25 ultra yakın zaman önce 73kydı şu an 79k oldu 512 gb tek sıkıntı yanı o

s25 yerine ekosistem önemli değilse honor 7 pro var iphone almak istersen 15 pro 16 pro 17 falan almak lazım aynı konfor için yıl olmuş 2026 60 hz yaşanmıyor apple ekosistemi bir de çok pahalı ben mesela sırf tablet için samsung ekosistem dizdim ipad alacak olsam s11 yerine ipad air alabiliyordum ama işlemcisi daha iyi gpusu daha kötü ekranı daha kötü pili daha kötü yazılım olarak samsungun multi taskı daha işlevsel geliyor yani 15k fazla verip ipad pro m4 almam gerekiyordu hem de 11 inç tablet için üste kalan paraya 27 inç 4k monitör aldım ,5k arttı hatta

25 ultra yakın zaman önce 73kydı şu an 79k oldu 512 gb tek sıkıntı yanı o
Buna da yapacak bir şey yok bakalım iphone 17 ile s25'in incelemelerine bakıp sipariş vereceğim

Bence Türkiye şartlarında Samsung daha mantıklı. Çünkü Samsung Türkiye'ye özel indirim yapıyor. Apple ise Türkiye'de ABD'de sattığından daha pahalı satıyor. 800 dolarlık düz iPhone 17 Türkiye'de 78.000 TL. 1300 dolarlık S25 Ultra Türkiye'de yine 78.000 TL.
telefonların vergisini falan çıkartıp dolar kuruna çevirdiğimizde ikisi de türkiyede yaklaşık 900 dolara satılıyor.

Buna da yapacak bir şey yok bakalım iphone 17 ile s25'in incelemelerine bakıp sipariş vereceğim
17 nin rakibi daha çıkmadı birkaç ay sonra S26 serisi çıkar Samsung alcaksanız onu bekleyin, yoksa kafadan 1 yıllık cihazla başlanmış olursunuz yenisi çıkınca eskisi ucuzlar o yönden de zarar.

iphone 17 alırsan 70kya(kötü satıcılarda 70kymış) 256 gb s25 ultra alırsan 79kya 512 gb alabiliyorsun o da var 4 yılda 256 gb yetmeyebilir
bir de s26 ultra önerme nedenim
1766943082994.webp

ekranda bildiğin açılıp kapanabilir hayalet ekran olacak yani sağdan soldan bakmayı engelleyen koruyucu ekranı tak çıkar yapabildiğini düşünebilirsin
iphone alıp para korumasından yararlanıp satıp buna da geçebilirsin özelliklerini kullanırım hayatım kolaylaşır dersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,146
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri