Neler Yeni

Telefon önerisine ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
Öncelikle selamlar.Kendi telefonum bozulduğu için telefon önerisi arıyorum bütçe belirli değil çünkü istediğim özellikleri karşılayacak basit bir telefon arıyorum.Zaten fazla telefon kullanmadığım için kriterlerim de çok basit.
-Uzun ekran kullanımı
-vasat olmayan- düzgün bir kamera
-minimum 128gb hafıza
Oyun için falan kullanma gibi bı niyetim yok şimdiden teşekkür ederim

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Erdoğan Aktaş
Öncelikle selamlar.Kendi telefonum bozulduğu için telefon önerisi arıyorum bütçe belirli değil çünkü istediğim özellikleri karşılayacak basit bir telefon arıyorum.Zaten fazla telefon kullanmadığım için kriterlerim de çok basit.
-Uzun ekran kullanımı
-vasat olmayan- düzgün bir kamera
-minimum 128gb hafıza
Oyun için falan kullanma gibi bı niyetim yok şimdiden teşekkür ederim
Kardesime yd 12.500 e redmi 13 pro plus aldim cok memnun tavsiye ederim butce belirtmemissin ama

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
2. El olurmu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardesime yd 12.500 e redmi 13 pro plus aldim cok memnun tavsiye ederim butce belirtmemissin ama
Bütçe çok önemli değil hocam uzun süre kullanıyorum zaten aldığım telefonu ama 20k fiyata falan da çıkasım yok haliyle öneriniz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.el olur hocam da anlamıyorum pek bu yüzden yorum yapıp (temiz mi vs) anlayamayacağım için biraz daha mesafeliyim

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Bütçe çok önemli değil hocam uzun süre kullanıyorum zaten aldığım telefonu ama 20k fiyata falan da çıkasım yok haliyle öneriniz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.el olur hocam da anlamıyorum pek bu yüzden yorum yapıp (temiz mi vs) anlayamayacağım için biraz daha mesafeliyim
Oneplus 9 - oneplus 9 pro alabilirsin.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
Top Bottom