Neler Yeni

Telefon resmen Yanıyor :(

Yusufgs01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf
S20 fe alabilirsin az birsey daha bütçeyi yükseltip

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Musa ÖZ
İade edicem de sizce kabul görür mü? Valla test etseler bile telefon sosyal medyada bile 40 derece sıcaklığı var en az 15 dk kullanmaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabul ederler mi hocam sizce yarım gün kullandım sadece
Hocam 2 haftayı geçtiyse kusur bulmaları lazım ısınmayı da kusurdan sayarlar mı bilmem. 2 hafta olmadıysa koşulsuz alıyorlar zaten. 12500 e çıkarsanız x5 pro ya bakabilirsiniz o bütçede de gene a34 falan var. Youtube de murat burçtan bakabilirsiniz.

volkkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Volkan er
İade et direk hocam uğraşma
Ettim hocam öğleden sonra eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 2 haftayı geçtiyse kusur bulmaları lazım ısınmayı da kusurdan sayarlar mı bilmem. 2 hafta olmadıysa koşulsuz alıyorlar zaten. 12500 e çıkarsanız x5 pro ya bakabilirsiniz o bütçede de gene a34 falan var. Youtube de murat burçtan bakabilirsiniz.
Dün öğlen telefonu teslim aldım bugün öğlen iade ettim hocam , valla 12-13 çıkarım gerekirse sorun olmaz belki oyun falanda oynarız bazen :)
Oyun vs oynamadım için telefonda ondan fazla para vermek istemedim

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Dostlar merhaba,
Redmi note 11s 8gb ram /128 gb modelini bugün aldım.
Telefonda sadece 15 dakika sosyal medyada gezdigimde telefon resmen alev alıyor
Gece şarjı fulledim yine aynı 10 dk Instagrama girsem telefon alev topu
Ne oyun oynarım ne başka bir şey, telefon mu arızalı yoksa serisinde bir sorun mu var
(Mi.com dan sipariş verilmiş alınan bir telefon )
Konuya hakim dostlar bir yardımcı olursa sevinirim
Cihazı iade edicem.
garantiye yollamanı öneririm

volkkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Volkan er
S20 fe alabilirsin az birsey daha bütçeyi yükseltip
Hocam ısınır mı buda acep:)
Gerekirse 15-16 da çıkarız da bir Google , twetera, Bloomberght isinmadan gezinmek bu kadar pahalı hayal etmemiştim:)

tanrisal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kenan Kırıkkaya
İşin özü pili yormayacaksın uygulamalar arka planda çalıştığı için hem pili hızlı boşaltıyor hem de telefon ısınıyor. Ayarlarda pile gir yana kaydır orada uygulama pil tasasrrufu yazar ona gir tüm programların arka plan etkinliğini direkt kapat. Her zaman koyu tema kullan o da etki eder. parlaklığı da ortada kullan daha az pil tüketimi olur işlemci de daha az yorulur. Bide greenify veya kill apps diye 2 program var bunları kur arka planda çalışlan her şeyi kapatırlar. Pro sürümlerini de al tavsiye ederim ucuz zaten

Yusufgs01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf
Gerekirse 15-16 da çıkarız da bir Google , twetera, Bloomberght isinmadan gezinmek bu kadar pahalı hayal etmemiştim:)
Sanmıyorum gayet güzel bir telefon

Hasan344

80+ Gold
Bütçe çıkabilirsen s21 fe bak. Çok güzel cihaz hem seni baya bir götürür.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
11.300 tl ye honor 70 var şuan hepsiburada da 3 gündür kullanıyorum tavsiye ederim sorun varsa cevaplarım.

Top Bottom