Hocam 2 haftayı geçtiyse kusur bulmaları lazım ısınmayı da kusurdan sayarlar mı bilmem. 2 hafta olmadıysa koşulsuz alıyorlar zaten. 12500 e çıkarsanız x5 pro ya bakabilirsiniz o bütçede de gene a34 falan var. Youtube de murat burçtan bakabilirsiniz.İade edicem de sizce kabul görür mü? Valla test etseler bile telefon sosyal medyada bile 40 derece sıcaklığı var en az 15 dk kullanmaya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kabul ederler mi hocam sizce yarım gün kullandım sadece
Ettim hocam öğleden sonra eyvallahİade et direk hocam uğraşma
Dün öğlen telefonu teslim aldım bugün öğlen iade ettim hocam , valla 12-13 çıkarım gerekirse sorun olmaz belki oyun falanda oynarız bazenHocam 2 haftayı geçtiyse kusur bulmaları lazım ısınmayı da kusurdan sayarlar mı bilmem. 2 hafta olmadıysa koşulsuz alıyorlar zaten. 12500 e çıkarsanız x5 pro ya bakabilirsiniz o bütçede de gene a34 falan var. Youtube de murat burçtan bakabilirsiniz.
garantiye yollamanı öneririmDostlar merhaba,
Redmi note 11s 8gb ram /128 gb modelini bugün aldım.
Telefonda sadece 15 dakika sosyal medyada gezdigimde telefon resmen alev alıyor
Gece şarjı fulledim yine aynı 10 dk Instagrama girsem telefon alev topu
Ne oyun oynarım ne başka bir şey, telefon mu arızalı yoksa serisinde bir sorun mu var
(Mi.com dan sipariş verilmiş alınan bir telefon )
Konuya hakim dostlar bir yardımcı olursa sevinirim
Cihazı iade edicem.
Hocam ısınır mı buda acepS20 fe alabilirsin az birsey daha bütçeyi yükseltip
Sanmıyorum gayet güzel bir telefonHocam ısınır mı buda acep
Gerekirse 15-16 da çıkarız da bir Google , twetera, Bloomberght isinmadan gezinmek bu kadar pahalı hayal etmemiştim
Bütçe çıkabilirsen s21 fe bak. Çok güzel cihaz hem seni baya bir götürür.Hocam ısınır mı buda acep
Gerekirse 15-16 da çıkarız da bir Google , twetera, Bloomberght isinmadan gezinmek bu kadar pahalı hayal etmemiştim
Hocam ısınır mı buda acep