polise vermek varken niye böyle saçma işlerle uğraşıyorsun?Bi telefon sapığı var numarasını biliyorum . Bunu rahatsız etmek için numarasını nereye yazabilirim. Hani umumi tuvaletlerde yazar ya onun gibisinden .
esc tusu sıteler var onlara verebılırsınBi telefon sapığı var numarasını biliyorum . Bunu rahatsız etmek için numarasını nereye yazabilirim. Hani umumi tuvaletlerde yazar ya onun gibisinden .
Bir şey olacağını sanmıyorum. Uğraşırlar mi ki ?polise vermek varken niye böyle saçma işlerle uğraşıyorsun?
Bende öyle düşünüyorum. Bunlar anca bu şeylerden anlar.esc tusu sıteler var onlara verebılırsın
evet ama aslında engelledıkten sonra zaten ugrasamaz senle baska numaradan arıyosa bılemem ver o zaman gıtsınBir şey olacağını sanmıyorum. Uğraşırlar mi ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle düşünüyorum. Bunlar anca bu şeylerden anlar.
Engelledim zaten de . Biraz da rahatsız edilmenin ne demek olduğunu onlar anlsin istiyorumevet ama aslında engelledıkten sonra zaten ugrasamaz senle baska numaradan arıyosa bılemem ver o zaman gıtsın
herkese açık wc ye pasif olan arasın yazıp altına da numarayı yazEngelledim zaten de . Biraz da rahatsız edilmenin ne demek olduğunu onlar anlsin istiyorum
erkekler tuvaletinin arkasına esc diye yazBi telefon sapığı var numarasını biliyorum . Bunu rahatsız etmek için numarasını nereye yazabilirim. Hani umumi tuvaletlerde yazar ya onun gibisinden .
beleşerkekler tuvaletinin arkasına esc diye yaz
erkekler tuvaletinin arkasına esc diye yaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
beleş
Guzel fikirlerKartvizit bastır 200 tane numarasını yazdır yarı çıplak trans fotosu eklet gece yarısı çık dışarı istanbuldaysan karaköyde izmirdeysen alsancakta ankaradaysan kolejde ulusta yerlere at
teşekkür ederimGuzel fikirler