Telefon sapığına ne yapabiliriz?

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,468
Bi telefon sapığı var numarasını biliyorum . Bunu rahatsız etmek için numarasını nereye yazabilirim. Hani umumi tuvaletlerde yazar ya onun gibisinden .

Bi telefon sapığı var numarasını biliyorum . Bunu rahatsız etmek için numarasını nereye yazabilirim. Hani umumi tuvaletlerde yazar ya onun gibisinden .
polise vermek varken niye böyle saçma işlerle uğraşıyorsun?

esc tusu sıteler var onlara verebılırsın

Bir şey olacağını sanmıyorum. Uğraşırlar mi ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle düşünüyorum. Bunlar anca bu şeylerden anlar.
evet ama aslında engelledıkten sonra zaten ugrasamaz senle baska numaradan arıyosa bılemem ver o zaman gıtsın

evet ama aslında engelledıkten sonra zaten ugrasamaz senle baska numaradan arıyosa bılemem ver o zaman gıtsın
Engelledim zaten de . Biraz da rahatsız edilmenin ne demek olduğunu onlar anlsin istiyorum

Engelledim zaten de . Biraz da rahatsız edilmenin ne demek olduğunu onlar anlsin istiyorum
herkese açık wc ye pasif olan arasın yazıp altına da numarayı yaz

Kartvizit bastır 200 tane numarasını yazdır yarı çıplak trans fotosu eklet gece yarısı çık dışarı istanbuldaysan karaköyde izmirdeysen alsancakta ankaradaysan kolejde ulusta yerlere at

Geri