Telefon şarjını kaçta tutmalıyım?

Batıl inanç değil hocam batarya ve pil dediğimiz zaten kimyasal bir olay. Bu 20-80 işi gerçek ama sanılanın aksine etkisi yok denecek kadar az. Millet buna çok takıyor, aman brom 80 i geçirme aman 20 yi düşürme.
E para verip bir ürün alıyorsun, ürünün %40 ını kullanmıyorsun neredeyse yarı fiyatını çöpe atıyorsun. Ne anlamı kaldı. Uğraşmaya değmez kullan geç işte. Şarjdayken ağır yüke sokma aleti yeter, o daha çok ömrü kısaltır deniyor ama bu devirde ben inanmıyorum çok da. 20-80 olayının neredeyse bir etkisi yok. Alt tarafı bir mal, siz ona sahipsiniz o size değil.
Mükemmel yorum, %100 katılıyorum. Eşyalarımızın kölesi olmaya başladık,

Full şarjı bitmiş ise ve telefonunuzu açmak istiyorsanız 20den sonra telefonunuzu açın eğer oto açılırsa kullanmadan şarjda bırakın

Batıl inanç değil hocam batarya ve pil dediğimiz zaten kimyasal bir olay. Bu 20-80 işi gerçek ama sanılanın aksine etkisi yok denecek kadar az. Millet buna çok takıyor, aman brom 80 i geçirme aman 20 yi düşürme.
E para verip bir ürün alıyorsun, ürünün %40 ını kullanmıyorsun neredeyse yarı fiyatını çöpe atıyorsun. Ne anlamı kaldı. Uğraşmaya değmez kullan geç işte. Şarjdayken ağır yüke sokma aleti yeter, o daha çok ömrü kısaltır deniyor ama bu devirde ben inanmıyorum çok da. 20-80 olayının neredeyse bir etkisi yok. Alt tarafı bir mal, siz ona sahipsiniz o size değil.
Eğer bütçe kısıtlıysa uzun yıllar kullanmak zorunda kalınacaksa istesek de istemesek de ileride sıkıntı çekmemek için dikkat etmek zorundayız.

İp 11 12/13 aydır kullanıyorum pil 89 du başta şuan 82 telefonu eğer bilgisayara bakarsam günde 1 tam eğer bakmazsam 3/4 kez şarj ful oyun zaten 2/3 sezon önce de ful şarjda rank kastım (Avrupa 227 sırada bitti sezonun ilk 22 günü ful kastım Fatih olup bıraktım) o zaman günlük 4 saat şarjdaydı normal tam 1 batarya yı da bitiriyordum(ful Rush odaklı olunca baya eksi yedim)

Şarj etme hiçbirşeye uymadım ama garanti 2 günde bir batarya tamamen bitiyor
Hocam şarj süresi ile oyundaki avrupa sıralamanın ne alakası var onu anlamadım

Hocam şarj süresi ile oyundaki avrupa sıralamanın ne alakası var onu anlamadım
Şarj süresi şöyle ilişkilendir telefon günlük 4/5 saat şarja takılı kaldı ve oyun oynandı çoğu zaman fan kullanmadım bunu da mobilde pubg yani hafif bir oyun değildi onu vurgulamak istedim.
Ekran süremde 8/9 saat civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran süresi nedir?
Tam 1 bataryamı toplam mı? Günlük mü oyun mu?

Bide arkadaşlar bataryaya takmayın şarj edin geçin . Ben hiç takmıyorum benim pilim babamınkine göre yakın düştü o alo diyor ben oyun oynuyorum

Son düzenleme:
Kafana göre takıl dostum. Ben çok mantıksız buluyorum %20-%80 olayını. Yukarıda arkadaş da yazmış zaten. Dünya kadar para verip telefon alıyorsun istediğin gibi kullanamıyorsun.

Bunların pek bir anlamı yok istediğin kadar dikkat etsende testlerde ömrü 2 ay uzattığı görülüyor o yüzden kafana göre takıl hatta ekstradan şarjda telefon oynaman bile sadece 3-3.5 ay batarya ömrünü kısaltıyor

Ağır oyunlar oynamıyorsan telefon aşırı sıcak olmasın yeter

Katılıyorum işlemcinin lehimleri çatlatmazsan dikkat etmenin bir anlamı yok
Adamların dediği 20-80 olayı doğru ama anlayanlar olayı nasıl anlattıysa sanki hayati bir değeri varmış gibi anlatmış böyle yayılmış sanırsam

Geri