Telefon şarjını kaçta tutmalıyım?

Jill Valentine

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,440
Pek telefon kullanan birisi değilim. Pil sağlığı için yüzde kaçta bırakmalıyım?
1000016640.webp

80
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lityum pillerde en verimli ve sağlıklı değerleri 20-80
bana göre tamamen boş bilgi kirliliği batıl inanç 8 aylk iphone 13 var 20 80 doluyor pil 89a düştü arkadaşım hayvan gibi kulllanıyor bazen teli kapanıyor şarjı bitip genelde hep fuller ama pili 95 onun ki bende n4 ay sonra alınmaz 13
EDİT: yanlış yazmışım arkadaşımdan ben 3 4 ay önce aldım

bana göre tamamen boş bilgi kirliliği batıl inanç 8 aylk iphone 13 var 20 80 doluyor pil 89a düştü arkadaşım hayvan gibi kulllanıyorum bazen teli kapanıyor genelde hep fuller ama pili 95 onun ki bende n4 ay sonra alınmaz 13
Genellikle sıcaklıkla ve şarjda kullanıp kullanmadığınla daha çok alakalı. Birde hızlı şarj tabi.

bana göre tamamen boş bilgi kirliliği batıl inanç 8 aylk iphone 13 var 20 80 doluyor pil 89a düştü arkadaşım hayvan gibi kulllanıyor bazen teli kapanıyor şarjı bitip genelde hep fuller ama pili 95 onun ki bende n4 ay sonra alınmaz 13
EDİT: yanlış yazmışım arkadaşımdan ben 3 4 ay önce aldım
Batıl inanç değil hocam batarya ve pil dediğimiz zaten kimyasal bir olay. Bu 20-80 işi gerçek ama sanılanın aksine etkisi yok denecek kadar az. Millet buna çok takıyor, aman brom 80 i geçirme aman 20 yi düşürme.
E para verip bir ürün alıyorsun, ürünün %40 ını kullanmıyorsun neredeyse yarı fiyatını çöpe atıyorsun. Ne anlamı kaldı. Uğraşmaya değmez kullan geç işte. Şarjdayken ağır yüke sokma aleti yeter, o daha çok ömrü kısaltır deniyor ama bu devirde ben inanmıyorum çok da. 20-80 olayının neredeyse bir etkisi yok. Alt tarafı bir mal, siz ona sahipsiniz o size değil.

Mi 10 kullanıyorum 10-100 4 yıldır sağlık iyi yaziyor

İp 11 12/13 aydır kullanıyorum pil 89 du başta şuan 82 telefonu eğer bilgisayara bakarsam günde 1 tam eğer bakmazsam 3/4 kez şarj ful oyun zaten 2/3 sezon önce de ful şarjda rank kastım (Avrupa 227 sırada bitti sezonun ilk 22 günü ful kastım Fatih olup bıraktım) o zaman günlük 4 saat şarjdaydı normal tam 1 batarya yı da bitiriyordum(ful Rush odaklı olunca baya eksi yedim)

Şarj etme hiçbirşeye uymadım ama garanti 2 günde bir batarya tamamen bitiyor

İp 11 12/13 aydır kullanıyorum pil 89 du başta şuan 82 telefonu eğer bilgisayara bakarsam günde 1 tam eğer bakmazsam 3/4 kez şarj ful oyun zaten 2/3 sezon önce de ful şarjda rank kastım (Avrupa 227 sırada bitti sezonun ilk 22 günü ful kastım Fatih olup bıraktım) o zaman günlük 4 saat şarjdaydı normal tam 1 batarya yı da bitiriyordum(ful Rush odaklı olunca baya eksi yedim)

Şarj etme hiçbirşeye uymadım ama garanti 2 günde bir batarya tamamen bitiyor
Ekran süresi nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,892
Üyeler
184,993
Son üye
B12Pixi
Geri