Telefon şifre kırmak

Merhaba,babamın oppo ax7 modeli telefonu vardı kendisi vefat etti edince telefonu şifreli kaldı şifresini nasıl kırabilirim içindeki bilgilerin hiç bir türlü gitmemesi lazım
e posta sekmesi varsa anca ordan yoksa büyük bir telefon tamircisi falan yapabilir anca

Telefona format atılıyorsa format atabilirsin. Ve ya bilgisayarın üzerinden de formatlayabiliyordun sanırım.

Hocam pardon özür dilerim, şifre yeni telefonlarda kırmak zor oluyordu. Telefoncuya götürebilirsiniz. Onlara ısrar edin "lütfen format atmayın çok önemli bilgilerim var" diye.

Allah rahmet eylesin, koyabileceği yedek pin’i hatırlıyorsan dene. Yoksa da telefoncuya götür ama kulağına bağırarak söyle SİLME HİÇBİRŞEYİİİİİİ.

Bu videoya bir göz at ama deneyimli birinin denemesi daha iyi olur.

Son düzenleme:
Yok arkadaşlar bir sürü telefoncu gezdim hiçbiri yapamadı
Başka yöntemler yokmu?

Evde değilim şu an
Konuyu takibe alıyorum akşam bakıp cevap yazarım hocam

Başınız sağolsun
Mekanı cennet olsun

Telefonda kayıtlı olan Google hesabının adresini hatırlıyorsanız;

• https://www.google.com/android/devicemanager adresine gidin
  • Mail adresini yazın
  • Şifrenizi yazın (Eğer bilmiyorsanız kurtarma seçeneklerinden yararlanmayı deneyin yine olmazsa beni etiketlerseniz detaylı bir şekilde anlatmaya çalışırım)
  • Daha sonra kilidi aç butonunda tıklayın
Eğer işe yaramazsa yine etiketleyin farklı yollar var ve en yapılabilecek olanı bu

maalesef yeni telefonlarda o kadar kolay değil ama umarım bir cozumunu bulursunuz

Eğer sıfırlamak istemiyorsanız başka çözüm yok şifre kırması imkansız değil ama kimse yapmaz sadece devlet kurumları falan

Telefonda kayıtlı olan Google hesabının adresini hatırlıyorsanız;

• https://www.google.com/android/devicemanager adresine gidin
  • Mail adresini yazın
  • Şifrenizi yazın (Eğer bilmiyorsanız kurtarma seçeneklerinden yararlanmayı deneyin yine olmazsa beni etiketlerseniz detaylı bir şekilde anlatmaya çalışırım)
  • Daha sonra kilidi aç butonunda tıklayın
Eğer işe yaramazsa yine etiketleyin farklı yollar var ve en yapılabilecek olanı bu
Yok kilidi aç bölümü yok bulamadım var ise

Geri