Android Telefon sürekli güvenli modda açılıyor

Z4NN

80+
Katılım
8 Nisan 2022
Mesajlar
1
Reaksiyon skoru
0
4 gündür telefona stock ROM atmakla uğraşıyordum. Dün akşam dokunmatiği kendine gelir gibi oldu (daha önceleri çalışmıyordu). Bende kapatıp şarja taktım. Bu sabahleyin baktığımda telefon normal olarak açılmıştı bende kullandım bayağı. Saat 17 30 civarı yeniden başladığımda sürekli güvenli modda açılıyor. Ses kısma tuşu Android'in içinde çalışmıyor. Download moda almaya çalışınca kullanılabiliyor ve ses açma tuşu ise Android'in içinde çalışıyor ama recovery e girmeye çalıştığımda tuşa basmamışım gibi oluyor. Cihazda yüksek ihtimalle sıvı teması var ama hoparlör, mikrofon, jak girişi ve ahizeden su almamış oralar yaptığım testlerle sağlam duruyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir? Cihaz A5 2016.
 
sürekli güvenli modda açılıyor.
Guc tusuna basili tuttuktan sonra ekrandaki kapat yazisina dokunmatik sikintili oldugu icin basili tutmussunuz gibi algiliyor olabilir.
 
Sizin telefonun ses tuşları arızalı. Diğer forumda da söylemiştik. Ses kısma tuşuna basılı kaldığı için güvenli modda başlıyor.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,833
Mesajlar
10,875,386
Üyeler
192,046
Son üye
samettmavi
Geri
Top