Neler Yeni

Telefon Vergi Iadesi ve Internet Paketi

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Arkadaşlar int paketi hesabıma tanımlanmış şöyle bir mesaj geldi iadelerde gelecektir diye umuyorum ,
Değerli Genç Kardeşim,
Türkiye Yüzyılı'nı coşkuyla kutladığımız bu dönemde devletimiz senin için her türlü desteği sunmaya hazırdır. Teknolojiyi daha da erişilebilir hale getirmek amacıyla üniversite öğrencilerimize vaadimiz olan cep telefonu, bilgisayar ve internet desteğini hayata geçiriyoruz. Dijitalin yüzyılını gençlerimizin altın çağı yapmakta kararlıyız. Çünkü sen, 2053 ve 2071 hayalimizi inşa ve ihya edecek olan neslimizsin.
Oku, düşün, uygula ve neticelendir! Unutma, devletimiz tüm imkanlarıyla her zaman senin yanında olacaktır.

Recep Tayyip Erdoğan
Türkiye Cumhurbaşkanı

B002

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
HEDEF 2053 mü olmuş

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çaktırmayın hocam

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Yunus
HEDEF 2053 mü olmuş

Ozamana biz dayı oluruz artık.

Arkadaşlar int paketi hesabıma tanımlanmış şöyle bir mesaj geldi iadelerde gelecektir diye umuyorum ,
Değerli Genç Kardeşim,
Türkiye Yüzyılı'nı coşkuyla kutladığımız bu dönemde devletimiz senin için her türlü desteği sunmaya hazırdır. Teknolojiyi daha da erişilebilir hale getirmek amacıyla üniversite öğrencilerimize vaadimiz olan cep telefonu, bilgisayar ve internet desteğini hayata geçiriyoruz. Dijitalin yüzyılını gençlerimizin altın çağı yapmakta kararlıyız. Çünkü sen, 2053 ve 2071 hayalimizi inşa ve ihya edecek olan neslimizsin.
Oku, düşün, uygula ve neticelendir! Unutma, devletimiz tüm imkanlarıyla her zaman senin yanında olacaktır.

Recep Tayyip Erdoğan
Türkiye Cumhurbaşkanı

B002

Sonunda olumlu bir şey görüyoruz şu sistemden para yatırılmadan bir şey almayacağım demiştim bekleyelim bakalım.

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Hocam parayı vetmezlerse batcam

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Gençler neden internete neden bilgisayara ulaşamıyor.

O kadar çok yedikki gençlere bişey bırakmadık diyemiyorlar.

her şey oy için eğer yaş dağılımlı ankette önde olsalardı bunların hiçbiri yapılmayacaktı.

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Gençler neden internete neden bilgisayara ulaşamıyor.

O kadar çok yedikki gençlere bişey bırakmadık diyemiyorlar.

her şey oy için eğer yaş dağılımlı ankette önde olsalardı bunların hiçbiri yapılmayacaktı.
Hocam haklısında takmayın artık kafaya ne yapacak bir şey var ne de sinirlenmeye değecek birileri ben artık kendi yolumdayim insan siinirleniyoda kime sinirlendigini farkedince utaniyo ben bunlara mi sinirlendim diye

EmreDur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre
Ne zaman başvurmuştunuz 2 ay olacak bende hala kontrol ediliyor durumunda her ikisi

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
Ozamana biz dayı oluruz artık.

Sonunda olumlu bir şey görüyoruz şu sistemden para yatırılmadan bir şey almayacağım demiştim bekleyelim bakalım.
Biraz daha bekleyin de başvuru tarihi geçmesin ama sonra 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,091
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom