Neler Yeni

Yardım Telefon Yağın İçine Düştü

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir Hicabi Cındık
Telefonum Redmi Note 8 pro yağın içine düştü ama tamamı değil sadece alt kısmı. Bende temizledim kontrol ettim mikrofon u falan çalışıyordu sadece hoparlör kısmı cızırtılı geliyordu bende pirinç e koydum daha sonra cızırtı gitti ama ses çok kısıldı. Telefoncuya gittim ve garanti karşılamaz ben daha ucuza yaparım dedi ama o zamanda garanti dışı oluyor garantinin de daha bir yılı var.
Telefonu belli bir süre pirince yatırsam çözülür
mü ?
Garanti işlerinden hiç anlamıyorum garanti kapsar mı?
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Telefonum Redmi Note 8 pro yağın içine düştü ama tamamı değil sadece alt kısmı. Bende temizledim kontrol ettim mikrofon u falan çalışıyordu sadece hoparlör kısmı cızırtılı geliyordu bende pirinç e koydum daha sonra cızırtı gitti ama ses çok kısıldı. Telefoncuya gittim ve garanti karşılamaz ben daha ucuza yaparım dedi ama o zamanda garanti dışı oluyor garantinin de daha bir yılı var.
mü ?
Suya düşse pirince yatırılır ama yağ sorununu pirincin çözeceğini pek sanmıyorum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
mü ?
Garantiye götürmeyi deneyebilirsin ona uygun garantinin karşılayabileceği bir bahane bulursan belki yaparlar ama sanmıyorum.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Hocam büyük ihtimalle telefonun içerisi yapış yapış olmuştur o yüzden ses az gelebilir.
Akıllı insanın yapacağı bir şey değil ama telefonun alt kısmını ılık suya sokup pirinç dolu kaba koyarsanız belki içindeki katılaşan yağ çıkabilir. :D (önerilmez)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
mü ?
Sakın adama yaptırtma garantisi tümden biter.
Yetkili servislere yaptırtın.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Garanti Dışı kalmıştır Belki Telefoncu ya Yaptırabilirsin ama tavsiyem yetkili servise yaptırman olacaktır ama tabi onlarda Baya Pahalı Bir Fiyat Biçecektir en iyiisi Yeni bir telefon almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir Hicabi Cındık
Garantiye götürmeyi deneyebilirsin ona uygun garantinin karşılayabileceği bir bahane bulursan belki yaparlar ama sanmıyorum.
Garanti işinden hiç anlamıyorum daha hiç bir eşyamı garantiye vermedim bahane falan nasıl oluyor ne desem yaparlar

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
hocam eğerki garantiye girmediğini telefoncu dediyse siz yine de garantiyle şansınızı deneyin derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir Hicabi Cındık
Sakın adama yaptırtma garantisi tümden biter.
Yetkili servislere yaptırtın.
Ondan sordum garantisi boşa bitsin istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti Dışı kalmıştır Belki Telefoncu ya Yaptırabilirsin ama tavsiyem yetkili servise yaptırman olacaktır ama tabi onlarda Baya Pahalı Bir Fiyat Biçecektir en iyiisi Yeni bir telefon almak
Sadece hoparlör bozuldu yeni telefon abartı değil mi

hocam eğerki garantiye girmediğini telefoncu dediyse siz yine de garantiyle şansınızı deneyin derim
Garanti işinden hiç anlamıyorum ne yapmalıyım tavsiyeniz var mı? ( Garantiye verirken)

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
Ondan sordum garantisi boşa bitsin istemiyorum

Sadece hoparlör bozuldu yeni telefon abartı değil mi

Garanti işinden hiç anlamıyorum ne yapmalıyım tavsiyeniz var mı? ( Garantiye verirken)
hocam garanti kapsamına girmez muhtemelen ancak ücretli garantiye gönderebilirsin diye biliyorum parayla xiaomi kendi tamir edecek bence telefoncudan iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,270
Üyeler
161,426
Son üye
xnqbodyx
Top Bottom