-Akın Taşkan-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,864
wifiye bağlanmıyor dye yeniden başlattım kaldı böyle ekranda yeniden başlatılıyor yazıyor 30dkdir düzelmedi
Kurtarma moduna girmeye zorlayın, oradaki menüden yeniden başlatın, eğer MIUI kullanıyorsanız kullanması zor değil zaten (MIUI diye tahmin ediyorum çünkü herhangi bir bilgi vermemişsin)
Evet miui şarjı bitene kadar kaldı öyle sonra düzeldi geri şarjını doldurunca. Kurtarma modu nedirxiaomi mi ?
Güç tuşu + Ses arttırma tuşu.Evet miui şarjı bitene kadar kaldı öyle sonra düzeldi geri şarjını doldurunca. Kurtarma modu nedir
Yaptım onu olmadıGüç tuşu + Ses arttırma tuşu.
Telefon açılmadığı zaman kullanabilirsin.
Dostum üstünden bayağı da vakit geçmiş ama sorayım dedim. Bende şarjı bitmesine rağmen aynı kaldı, sizde de mi öyle oldu yoksa kapandı mı?Evet miui şarjı bitene kadar kaldı öyle sonra düzeldi geri şarjını doldurunca. Kurtarma modu nedir
Şarjı bitince kapandı biz de tekrar şarja takıp açtık düzeldiDostum üstünden bayağı da vakit geçmiş ama sorayım dedim. Bende şarjı bitmesine rağmen aynı kaldı, sizde de mi öyle oldu yoksa kapandı mı?
Anlıyorum. Bende ilginç bir şekilde şarjı bitmesine rağmen kapanmadı. Arka planda şarjın 0 kaldığı dahi gözüküyordu.Şarjı bitince kapandı biz de tekrar şarja takıp açtık düzeldi
şarj %100 tükenince nasıl kapanmadı?Anlıyorum. Bende ilginç bir şekilde şarjı bitmesine rağmen kapanmadı. Arka planda şarjın 0 kaldığı dahi gözüküyordu.