Ben de XR satiyorum ilgilenirsenArkadaşlar telefoncudan 0 iPhone XS alacağım alırken nelere dikkat etmeliyim neyini kontrol etmeliyim ?
(YD cihaz, Kutulu)
Yurtdışı olanlarda 0 çokTelefonun IMEI kaydı mevcut mu? Birde XS'in çıkışından kaç yıl geçti, sıfır olduğuna emin misiniz?
Bana güven vermedi açıkcası. 2018 yılında çıkan bir telefon 4 yıl sıfır olarak nasıl bekliyor.Yurtdışı olanlarda 0 çok
ıraktan getiriyorlarBana güven vermedi açıkcası. 2018 yılında çıkan bir telefon 4 yıl sıfır olarak nasıl bekliyor.
youtubede videolar var sıkıntı çıkmaz ama imei sıkntı şu an pandemi sebebiyle imei atılabiliyor ama en geç 1 sene sonra kalkacak oArkadaşlar telefoncudan 0 iPhone XS alacağım alırken nelere dikkat etmeliyim neyini kontrol etmeliyim ?
(YD cihaz, Kutulu)
0 cihaz nasıl kayıtlı olabilir ?eski pasaport kayıtlı mı (imei sorgula), Alıntıyı görüntüle her iki kamera da odaklama yapıyor mu, ekranın her yeri çalışıyor mu (bir uygulamaya basılı tut ve yavaşça ekranın her tarafında gezdir), face id yi bi kaç kez kontrol et, kendi hattını takıp birileriyle görüşme yap (ahize ve hoparlör den), konum doğruluğuna bak, yüklü olan uygulamaları aç kasma donma vs var mı, pil seviyesini kontrol et, true tone aktif mi, hoparlör de cızırtı vs var mı son ses müzik aç, ses kapatma açma tuşları çalışıyor mu,
telefonun kutusunda imei’si yazıyor bu yüzden kaydetmiş olabilirler ama çok düşük ihtimal0 cihaz nasıl kayıtlı olabilir ?
kaydedebilirler onu demiyorum. 0 cihaz sonuçta neden kaydetsinler.telefonun kutusunda imei’si yazıyor bu yüzden kaydetmiş olabilirler ama çok düşük ihtimal