Neler Yeni

Telefonda hız yüksekken PC de düşük yardım edebilecek var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Miraç Emin Çalık
Arkadaşlar evde 1000mbps internet var. Bilgisayara kablolu bağlı internet. Hız testi yaptığımda 700 800 mbps çıkıyordu. Son 1 2 aydır hala aynı şekilde bağlı olmasına rağmen hız 80 90 lara kadar düştü ama telefonda kablosuz bir şekilde yaptığım hız testi 750 falan çıkıyor yani hızı hala aynı ama bilgisayarda düşük bunun sebebini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada birkaç hafta önce 1 2 günlüğüne tekrar eski yüksek hızlara çıktı sonra tekrar düştü sevinmiştim bende düzeldi diye.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Kabloda ezilme vs. olmuş olabilir bende de aynısı vardı kablo değiştim düzeldi şuanda

1732462162570.png

Şuan güncel hız testim (internet 200mbps)
Kablo başka bir kablon varsa onunla dene ve kapı arasından vs geçiyorsa kablon kapının altından ezilmeden geçirtmeye çalış ben kablo değişince düzeldi çünkü 100mbps alıyodum max. superonline yıl dönümü 1gbps kampanyası olmasına rağmen

ege1881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ege Y.
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
anasını satayım derde bak be :)

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Aynı cümleyi farklı bir olay için geçenlerde bende kullanmıştım :D
500-1000mbps lere alışınca 100mbps düşük geliyor ama indirme süresi vs. çok uzuyor tabi türkiyede hala çok büyük bir kısım 100mbps aşşağısı kullandığını varsayarsak düşük gelse bile 100mbps bile oldukça iyi bir hız olmuş oluyor

ege1881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ege Y.
Aynı cümleyi farklı bir olay için geçenlerde bende kullanmıştım :D
500-1000mbps lere alışınca 100mbps düşük geliyor ama indirme süresi vs. çok uzuyor tabi türkiyede hala çok büyük bir kısım 100mbps aşşağısı kullandığını varsayarsak düşük gelse bile 100mbps bile oldukça iyi bir hız olmuş oluyor
doğrudur, peki internetiniz türknet mi

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
doğrudur, peki internetiniz türknet mi
superonline, paket 200mbps fakat 700ler ile başlayıp 400lere düşüp 550 civarına çıkarak bitiyor hız testi. Neden böyle bilmiyorum ama ekimde yıldönümü için 1gbps vermişlerdi zaten orada normaldı hızın böyle çıkması ama bende bu hız onun 3-4 ay öncesinden beri bu şekilde ses çıkarmıyorum bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Miraç Emin Çalık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloda ezilme vs. olmuş olabilir bende de aynısı vardı kablo değiştim düzeldi şuanda

Alıntıyı görüntüle
Şuan güncel hız testim (internet 200mbps)
Kablo başka bir kablon varsa onunla dene ve kapı arasından vs geçiyorsa kablon kapının altından ezilmeden geçirtmeye çalış ben kablo değişince düzeldi çünkü 100mbps alıyodum max. superonline yıl dönümü 1gbps kampanyası olmasına rağmen
dediğiniz olabilir ama daha bu kadar uzun kablom yok malesef test edemeyeceğim. turkcellden geldiklerinde kablo çektirtmiştim duvarı delip. yine de teşekkür ederim

1000 parası verip 100 alınca dert oluyor malesef :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,869
Üyeler
161,513
Son üye