Telefonda kısıtlama yapabilirmiyim.

casperwep

80+
Reaksiyon skoru
28
arkadaşlar merhaba 12 yaşında kızım var ve sosyal medyadan abuksubuk kişiler yazıyor bunun için sadece belli uygulamaları yüklemek istiyorum sadece wp olsun diğer sosyal medyalar olsun istemiyorum bunu nasıl önleye bilirim. yardımınıza ihtiyacım var

arkadaşlar merhaba 12 yaşında kızım var ve sosyal medyadan abuksubuk kişiler yazıyor bunun için sadece belli uygulamaları yüklemek istiyorum sadece wp olsun diğer sosyal medyalar olsun istemiyorum bunu nasıl önleye bilirim. yardımınıza ihtiyacım var

Android cihazlarda ebeveyn uygulaması vardı tam isim hatırlamıyorum. İstediğiniz ıygulamaları kısıtlamanın yanında kaç saat ekrana bakabileceği, hangi uygulamayı kaç saat kullanabileceği, bir uygulama indirirken de sizden onay almadan indiremiyor. Beyaz ve mavi uçurtmalı bir logosu vardı

Android cihazlarda ebeveyn uygulaması vardı tam isim hatırlamıyorum. İstediğiniz ıygulamaları kısıtlamanın yanında kaç saat ekrana bakabileceği, hangi uygulamayı kaç saat kullanabileceği, bir uygulama indirirken de sizden onay almadan indiremiyor. Beyaz ve mavi uçurtmalı bir logosu vardı
neydi acaba ismi size zahmet onu bulabilrseniz yazabilirmisiniz cok teşekürederim:

Google family link kullanıyorum. Telefona yükleyeceğim her uygulama için bana önce bildirim geliyor. Onay verirsem yüklüyor.

Telefonunuz nedir hocam? Eğer xiaomi ise uygulama kilidide yapabiliyorsunuz. O tür uygulamalara ve play store a kilit koyabilirsiniz. Uygulamayı sil yükle yapsa bile bir şekilde kilit duruyor. Ya da ayarlardan direkt maille ebeveyn modu a alıp sizin izin vermediğiniz şeyleri indirtmiyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,125
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri