Android Telefonda NFC açamıyorum

Reaksiyon skoru
226
Redmi note 10 5G cihazım var Xiaominin kendi sitesinden baktığımda NFC özelliği var ama onu açamıyorum yardım edebilir misiniz

Ayarlara girip NFC yazınca çıkmıyor mu?

Ayarlar-Bağlantı&paylaşım a tıkladığında NFC yok mu orda?

hocam cihaz hint versyonu ise nfc yoktur

Ve yüksek ihtimalle hint versiyonu. Bende de Poco X3 NFC var adı NFC ama hint versiyonu olduğu için batarya ve ram'i yüksek nfc yok :D
bende öyle düşündüm büyük ihtimalle hint versiyonu

hocam ayarlarda model kısmında ne yazıyor

Hint versiyonu nedir cihaz Almanya'dan alındı
Cihaz global cihazdır muhtemelen olması gerek. bildirim çubuğunu açıp wifi mobil veri gibi şeylerin olduğu yerde nfc var mı diye bakar mısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_2022-07-28-17-49-48-751_com.mi.android.globallauncher.jpg

bende en sondaki yerde oluyor sizde bi bakın oralara

Cihaz global cihazdır muhtemelen olması gerek. bildirim çubuğunu açıp wifi mobil veri gibi şeylerin olduğu yerde nfc var mı diye bakar mısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bende en sondaki yerde oluyor sizde bi bakın oralara
Hocam ayarlarda bile gözükmeyen şeyin bildirim çubuğunda gözükme ihtimali olabilir mi sizce güldürmeyin lütfen :) Cihaz almanyadan alınsa bile Hindistana ait modeller bir çok ülkeye temin ediliyor. Hindistanda NFC vs. olmadığı için cihazlarıda ona göre üretiliyor. NFC koymayıp RAM ve BATARYA yükseltiliyor. Ayarlar -> Cihazım -> Tüm özellikler sekmesine girip MIUI Sürümü kısmını burada paylaşır mısınız?

Sürüm güncelleştirmeyi bir kontrol et hocam. Verilerini yedekleyip sıfırlarsan da düzelebilir. ben de xiaomi kullanıyorum. Genelde sıfırlamak düzeltiyor.

Cihazın model numarasını ve miui sürümünü ve miui kod adını paylaşın, kontrol edelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,253
Üyeler
185,696
Son üye
resul71
Geri