Neler Yeni

Telefondan gerçekten anlayanlar bakabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
Sony Xperia XA Ultra cihazım var ve ben buna premium apk spotify indirmek istiyorum ama sistem dosyalarında spotify geldiği için apk dosyasını indiremiyorum. adb şeklinde spotifyı telefondan kaldırdım fakat apk kurarken yine hata veriyor. custom rom diye bir şey buldum yabncı sitede doğru mudur acaba yardımcı olucak olursa gerçekten çok sevinirim dua ederim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Samet Boztoprak
Sony Xperia XA Ultra cihazım var ve ben buna premium apk spotify indirmek istiyorum ama sistem dosyalarında spotify geldiği için apk dosyasını indiremiyorum. adb şeklinde spotifyı telefondan kaldırdım fakat apk kurarken yine hata veriyor. custom rom diye bir şey buldum yabncı sitede doğru mudur acaba yardımcı olucak olursa gerçekten çok sevinirim dua ederim :D
sıte ıle alkalı sey dene sonunu .apk yap .abd fln yazar sıl olmasa bılmem baska

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Emrullah Baykan
Ah XA Ultra ahhh. Nefret ettim gerçekten Sony'den. İyi ki defoldu gitti Türkiye piyasasından. Yazılımsal olarak kodlandığı için yalnızca root ile kaldırabilirsiniz. Benimde 4 yıl kadar kullandığım bir cihazdı.Piyasası yok bu yüzden garanti gibi bir durumunda yok. Rootla gitsin. Yalnız xa ultra için bir root dosyası olması önemli cihaz elinde kalır. Ayrıca işlem sırasında şarjın 80 üstü olsun. Bütçen olduğunda da havaya atıp aşağıya düşmeden omlet tavasıyla parçala. Zorla içine entegre edilen uygulamalar ve 3.ayda başlayan performans sorunları ile ruh hastası ediyor insanı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ah XA Ultra ahhh. Nefret ettim gerçekten Sony'den. İyi ki defoldu gitti Türkiye piyasasından. Yazılımsal olarak kodlandığı için yalnızca root ile kaldırabilirsiniz. Benimde 4 yıl kadar kullandığım bir cihazdı.Piyasası yok bu yüzden garanti gibi bir durumunda yok. Rootla gitsin. Yalnız xa ultra için bir root dosyası olması önemli cihaz elinde kalır. Ayrıca işlem sırasında şarjın 80 üstü olsun. Bütçen olduğunda da havaya atıp aşağıya düşmeden omlet tavasıyla parçala. Zorla içine entegre edilen uygulamalar ve 3.ayda başlayan performans sorunları ile ruh hastası ediyor insanı.
denedim de rootlayamadım ben

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Emrullah Baykan

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Deezer kurup kullanmaya devam edin uzun yıllardır kullanırım harika kullanımı var spotify alternatifi diyebiliriz. Sony'ler de, custom room'lar genellikle sorun yaratıyorlar. Cihaz tamamen susabilir dikkatli olun derim.
Modlanmış apk vb dosyalara da, ayrıca yüklemeden evvel dikkkat edin derim. Sonra telefonlarınızı boot zombisine çevirir bu uygulamalar. en iyisi google market üzerinden indirip kurmanız olacaktır. Güvenlik ve temiz bir kullanım deneyimi için. Sonra cihazınız için tamirci aramayın boş yere.

Top Bottom