Niye yavaşlatsın ki?İnstagram sayfam var telefondan edit yapıp atiyorum ama bu editler telefonumu bir zaman sonra yavaslatirmi ?
bende böyle düşünüyorum. Ama yani olcak o kadar kullanmak için alıyoruz sonuçtaYani doğrudan etkisi olmaz ama işlemciyi yorduğu için ilerki dönemlerde ısınma takılma gibi sorunlar olabilir.
telefon ne? Sağlam bişeyse çok yorulmaz ama düşük bişeyse erken emekli olabilir.bende böyle düşünüyorum. Ama yani olcak o kadar kullanmak için alıyoruz sonuçta
valla bendede 5S vardı 7yıllık batarya 30Dk gidiyordu. okuldayken Ekran kasadan ayrılmıştı. O tenefüste ekran yerinden çıkmıştı tenefüste geri takmıştımtelefon ne? Sağlam bişeyse çok yorulmaz ama düşük bişeyse erken emekli olabilir.
telefonum oppo A5 2020 daha Haziran'da aldım yeni telefon o yüzden sordum zaten eski olsa pek onemsemezdimde bir sorun olurmu acabatelefon ne? Sağlam bişeyse çok yorulmaz ama düşük bişeyse erken emekli olabilir.
Yorar kaç dklık editler bunlar işlemciyi yorarsınvalla bendede 5S vardı 7yıllık batarya 30Dk gidiyordu. okuldayken Ekran kasadan ayrılmıştı. O tenefüste ekran yerinden çıkmıştı tenefüste geri takmıştım![]()