Neler Yeni

Çözüldü✓ Telefonum 4.5G ye gecmiyor

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Başlıkta ve resimde gördüğünüz gibi telefonum 1-1.5 aydır bende gm20pro sıfır aldım aynısı kardesimde var onunki 4.5G çekiyor ama benimki böyle düzelir diyede bekledim ama düzelmedi aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi bir an önce yardımlarınızi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Ekler

• Screenshot_20210309-204324.png
    Screenshot_20210309-204324.png
    119.5 KB · Hit: 23

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Hocam bi kaç kere dükkana gelen müşterilerdede olmuştu bu müşteri hizmetlerini ara söyle bazen oradan otomatik kapatılmış olabiliyor sistemden kapatılmış olabiliyor yani onlar hemen çözecektir.

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bi kaç kere dükkana gelen müşterilerdede olmuştu bu müşteri hizmetlerini ara söyle bazen oradan otomatik kapatılmış olabiliyor sistemden kapatılmış olabiliyor yani onlar hemen çözecektir.
Sağol bı baiim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu kapat am hocam zaten bu ay sonu faturam biteceği aklıma geldi o zaman düzelir duzelmessede dediğini bir yaparım her şey için çok sağolun

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Başlıkta ve resimde gördüğünüz gibi telefonum 1-1.5 aydır bende gm20pro sıfır aldım aynısı kardesimde var onunki 4.5G çekiyor ama benimki böyle düzelir diyede bekledim ama düzelmedi aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi bir an önce yardımlarınızi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Türk Telekom mobil uygulama Ayarlarından olması lazım veya müşteri hizmetlerini arayıp kartı 4.5 g açtırmanız lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,601
Üyeler
163,854
Son üye
adenpp2
Top Bottom