Telefonum kayıp yardım

acilen gitmen lazım, çünkü yapacakları ilk şey telefonu parçalamak olacaktır eğer deneyimlilerse.

acilen gitmen lazım, çünkü yapacakları ilk şey telefonu parçalamak olacaktır eğer deneyimlilerse.
Hocam girsem çıkamayacağım bir mahalle babama söyledim o bile korktu vazgeçtik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu sıfırladım hattıda iptal ettik yeni bir telefon alıcam.

Son düzenleme:

Çok çabuk karara varmışsınız ordakilerde insan en azından polisle gidebilirdin en fazla ne yapabilirler ki adamlara burda telefonumu düşürdüm desen anlayışla karşılayan birisi illaki çıkar

Çok çabuk karara varmışsınız ordakilerde insan en azından polisle gidebilirdin en fazla ne yapabilirler ki adamlara burda telefonumu düşürdüm desen anlayışla karşılayan birisi illaki çıkar
Hocam benim için telefon değil hat önemliydi onu kapattık yapıcak bir şey yok artık

IMEI'sini biliyorsanız BTK'dan başvurarak kapattırın. O telefon bir suça karışırsa sizin de başınız yanabilir.

IMEI'sini biliyorsanız BTK'dan başvurarak kapattırın. O telefon bir suça karışırsa sizin de başınız yanabilir.
Telefonu sıfırladım ve hattı iptal ettirdim hala benim adamı suç işlenir mi?

Telefonu sıfırladım ve hattı iptal ettirdim hala benim adamı suç işlenir mi?
Geçmişte o IMEI'den sizin hattınız adına sinyal alınıyordu. Şimdi o IMEI bir suça karışırsa bir ihtimal başınız ağrıyabilir. Garanti olsun diye kapattırmanızda fayda var. Zaten e-devlet'ten yapılıyor bildiğim kadarıyla, kolay bir işlem.

Geçmişte o IMEI'den sizin hattınız adına sinyal alınıyordu. Şimdi o IMEI bir suça karışırsa bir ihtimal başınız ağrıyabilir. Garanti olsun diye kapattırmanızda fayda var. Zaten e-devlet yapılıyor bildiğim kadarıyla, kolay bir işlem.
Yapıyorum

Geri