Hocam girsem çıkamayacağım bir mahalle babama söyledim o bile korktu vazgeçtik.acilen gitmen lazım, çünkü yapacakları ilk şey telefonu parçalamak olacaktır eğer deneyimlilerse.
Çok çabuk karara varmışsınız ordakilerde insan en azından polisle gidebilirdin en fazla ne yapabilirler ki adamlara burda telefonumu düşürdüm desen anlayışla karşılayan birisi illaki çıkarHocam girsem çıkamayacağım bir mahalle babama söyledim o bile korktu vazgeçtik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Telefonu sıfırladım hattıda iptal ettik yeni bir telefon alıcam.
Hocam benim için telefon değil hat önemliydi onu kapattık yapıcak bir şey yok artıkÇok çabuk karara varmışsınız ordakilerde insan en azından polisle gidebilirdin en fazla ne yapabilirler ki adamlara burda telefonumu düşürdüm desen anlayışla karşılayan birisi illaki çıkar
IMEI'sini biliyorsanız BTK'dan başvurarak kapattırın. O telefon bir suça karışırsa sizin de başınız yanabilir.Hocam girsem çıkamayacağım bir mahalle babama söyledim o bile korktu vazgeçtik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Telefonu sıfırladım hattıda iptal ettik yeni bir telefon alıcam.
Telefonu sıfırladım ve hattı iptal ettirdim hala benim adamı suç işlenir mi?IMEI'sini biliyorsanız BTK'dan başvurarak kapattırın. O telefon bir suça karışırsa sizin de başınız yanabilir.
Geçmişte o IMEI'den sizin hattınız adına sinyal alınıyordu. Şimdi o IMEI bir suça karışırsa bir ihtimal başınız ağrıyabilir. Garanti olsun diye kapattırmanızda fayda var. Zaten e-devlet'ten yapılıyor bildiğim kadarıyla, kolay bir işlem.Telefonu sıfırladım ve hattı iptal ettirdim hala benim adamı suç işlenir mi?
YapıyorumGeçmişte o IMEI'den sizin hattınız adına sinyal alınıyordu. Şimdi o IMEI bir suça karışırsa bir ihtimal başınız ağrıyabilir. Garanti olsun diye kapattırmanızda fayda var. Zaten e-devlet yapılıyor bildiğim kadarıyla, kolay bir işlem.