Ses kısma be kapatma tuşuna basılı tut kapanana kadar benim de m20 de ekran çalışmamıştı bi sabah ıyandığımda bu şekilde kapat aç yapınca düzeldiaç kapat yapmıyorum kapatmam için şifreyi girmem lazım doğru şifreyi giriyorum olmuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
içinde önemli bilgiler var yoks ahard reset atmayı biliyorum
telefonu kapatmayı mı diyorsun eğer öyle diyorsan telefonu kapmam için şifre istiyoru doğru şifreyi girmeme rağmen açılmıyorSes kısma be kapatma tuşuna basılı tut kapanana kadar benim de m20 de ekran çalışmamıştı bi sabah ıyandığımda bu şekilde kapat aç yapınca düzeldi
bataryayı sök veya bütün fiziksel tuşlara 10 saniye basılı tuttelefonu kapatmayı mı diyorsun eğer öyle diyorsan telefonu kapmam için şifre istiyoru doğru şifreyi girmeme rağmen açılmıyor
telefoncuya göndersem rset atmadan yapabilrmiSes kısma be kapatma tuşuna basılı tut kapanana kadar benim de m20 de ekran çalışmamıştı bi sabah ıyandığımda bu şekilde kapat aç yapınca düzeldi
telefonun arkasını nasıl açacağım kutusundan iğne gibi bişey çıktı ama açamdaım bir türlübataryayı sök veya bütün fiziksel tuşlara 10 saniye basılı tut
Hocam samsungun cihazımı bul gibi bir şeyi vardı sanırım telefonu kitleyip tekrar açabiliyoruz aynı durum benimde başıma gelmişti ben de ordan kilitleyip açıyordum bulursam linki atayım.yaw bizim derdimiz ney senin derdin ney
yaw bizim derdimiz ney senin derdin ney
@R o s s bide bunu deneyin isterseniz.Hocam samsungun cihazımı bul gibi bir şeyi vardı sanırım telefonu kitleyip tekrar açabiliyoruz aynı durum benimde başıma gelmişti ben de ordan kilitleyip açıyordum bulursam linki atayım.
Find My Mobile
findmymobile.samsung.com
samsung acaout istiyor diye biliyom benim sansung hesabım yokHocam samsungun cihazımı bul gibi bir şeyi vardı sanırım telefonu kitleyip tekrar açabiliyoruz aynı durum benimde başıma gelmişti ben de ordan kilitleyip açıyordum bulursam linki atayım.
Find My Mobile
findmymobile.samsung.com
Hmmm o zaman işiniz yaş benim bilgim bu kadarsamsung acaout istiyor diye biliyom benim sansung hesabım yok