Neler Yeni

Telefonum paramparça oldu motivasyon lazım

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Merhaba, iPhone XS Max düşürdüm arkası zaten azıcık çatlaktı arkasında kılıf kredi kartı ve para durmasına rağmen o kadar katman varken arada yine de paramparça oldu eskiden küçücük bir çatlak varken çok yüksek de değildi düştüğü yer. Zaten kırık olması onu daha hassas mı yapıyor ki küçük bir düşmede paramparça oldu? Bir de arkasının kırık olması kullanıma engel mi? Tamir ettirmeyi düşünmüyorum açıkçası gerek yok bence

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Merhaba, iPhone XS Max düşürdüm arkası zaten azıcık çatlaktı arkasında kılıf kredi kartı ve para durmasına rağmen o kadar katman varken arada yine de paramparça oldu eskiden küçücük bir çatlak varken çok yüksek de değildi düştüğü yer. Zaten kırık olması onu daha hassas mı yapıyor ki küçük bir düşmede paramparça oldu? Bir de arkasının kırık olması kullanıma engel mi? Tamir ettirmeyi düşünmüyorum açıkçası gerek yok bence
geçmiş olsun knk ne diyelim

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bir sorun olmaz. Kılıf takarsın gözükmez,ya da kaplama.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
knkm kullanıma engelmi orası tartışılır ama evet çatlak onu daha dayanıksız yapıyor şöyle süşün kolu kırık birinin kolunu acıtmak daha kolay olur aynı mantık

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knkm kullanıma engelmi orası tartışılır ama evet çatlak onu daha dayanıksız yapıyor şöyle süşün kolu kırık birinin kolunu acıtmak daha kolay olur aynı mantık
Çok mantıklı o değilde satarken çok düşük kalacak fiyatı eski çatlağa göre

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
telefonlarda kırık araba camı çatlağı gibidir gitgite gitgide büyür sonra bi bakmışsın pert :) bence yaptır daha da sorun olamadan

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
İphone 8 im bar o kadar düşmesine rağmen sağlam ama diğer modelleri bilemem 😀
kılıf ve ekran koruyucu varsa başka bazıları sırf hawli olsun diye 2 sinide takmıyor sonra para çöpe gidiyor

Excator23cm

80+ Gold
üzdü :(

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Satarken piyasa fiyatının yarısına bile gitmeyebilir ben ona üzüldüm arkasıyla beraber bütün değeri de paramparça oldu yoksa ben böyle kullanırım benim pek umrumda değil

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Geçmiş olsun reis, acını paylaşıyorum. İki telefonumu suda bozdum ben de :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,190
Üyeler
163,440