Neler Yeni

Android Telefonum videoları desteklemiyor

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Telefonum Tecno Spark 20 Pro Plus. Aslında performans açısından çok memnun olduğum bir telefon. Fiyatına göre çok performanslı. Ancak iphone'dan çekilmiş videoları desteklemiyor. Ayrıca osmo action 4 ile çektiğim videoları da desteklemiyor. Premiere pro ile hazırladığım videoları da desteklemiyor. Desteklemediği uzantılar mp4 ve mov uzantıları. Harici video playerlar ile videoları açabiliyorum. Fakat instagram ve capcut dosyaları görmüyor desteklemediği için.

WhatsApp Image 2025-02-10 at 22.33.42.jpeg

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Gökhan
videoları 4k çekiyorsan açmaz tabi

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
videoları 4k çekiyorsan açmaz tabi
Çözünürlükle alakası yok. 1080p videoları da açmıyor. Harici video oynatıcılarla çok iyi açıyor 4K videoları.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Işkın
Telefonum Tecno Spark 20 Pro Plus. Aslında performans açısından çok memnun olduğum bir telefon. Fiyatına göre çok performanslı. Ancak iphone'dan çekilmiş videoları desteklemiyor. Ayrıca osmo action 4 ile çektiğim videoları da desteklemiyor. Premiere pro ile hazırladığım videoları da desteklemiyor. Desteklemediği uzantılar mp4 ve mov uzantıları. Harici video playerlar ile videoları açabiliyorum. Fakat instagram ve capcut dosyaları görmüyor desteklemediği için.

Alıntıyı görüntüle
merak edip yapay zekaya sordum: "Bu sorun büyük ihtimalle codec uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. iPhone ve Osmo Action gibi cihazlar genellikle HEVC (H.265) formatında video kaydeder. Bazı Android telefonlar bu formatı düzgün desteklemez.

Çözüm önerileri:

1. Videoyu dönüştür: HandBrake veya VLC gibi bir araçla videoları H.264 MP4 formatına çevir." Belki işine yarar

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
merak edip yapay zekaya sordum: "Bu sorun büyük ihtimalle codec uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. iPhone ve Osmo Action gibi cihazlar genellikle HEVC (H.265) formatında video kaydeder. Bazı Android telefonlar bu formatı düzgün desteklemez.

Çözüm önerileri:

1. Videoyu dönüştür: HandBrake veya VLC gibi bir araçla videoları H.264 MP4 formatına çevir." Belki işine yarar
Videoyu dönüştürmek işe yarıyor. Fakat iki büyük sorun oluşuyor bu yöntemle. Birisi büyük zaman kaybı. Bir diğeri de büyük kalite kaybı.
alakası yok dediğin şey bir container format mkv dediğin şey zip gibi bir şey çok basitçe
mkv zip gibi bir şey değil. video formatı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Işkın

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Premiere Pro ve Media Encoder kullanıyorum. Hem h264 render aldım Hem h265. İkisini de açmıyor.

En büyük sorunum da instagramda falan bir şey paylaşmak istediğimde dosya türü desteklenmiyor dediği için paylaşım yapamıyorum.

Top Bottom