Neler Yeni

Yardım Telefonumda ki sorun ne

Tre-x

80+ Silver
Birkaç ay önce parmak izi kilidi kendiliğinden kalktı ve bir daha kullanmadım o günden beri neyse tamam dedim son zamanlarda ise ısınmalar , kasmalar donmalar , bazı video çözüm uygulamaları açılmıyor silip tekrar yükledim aynısı, geçen gün wi-fi ye bağlanmadı IP adresi alınıyor da takılı kalıyor ama bağlanmıyor sorun ne virüs bulaşmış olabilir mi 3. Parti uygulamalar yüklü telde
Cihaz
Xiaomi redmi 9t yurtdışı
Telefonu ikinci el aldım satan adam sıfırlama falan demişti IMEI silinir ve telefon kapanır falan demişti
Şimdi nasıl çözüme ulaşacağım
@şahin doğan , @Perfectshot06 , @Mehmet Yılmaz , @Evil Belief , @FERRUM , @EMREG , @M-Q^GÖKTÜRK

rymphas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Arda Efe
Birkaç ay önce parmak izi kilidi kendiliğinden kalktı ve bir daha kullanmadım o günden beri neyse tamam dedim son zamanlarda ise ısınmalar , kasmalar donmalar , bazı video çözüm uygulamaları açılmıyor silip tekrar yükledim aynısı, geçen gün wi-fi ye bağlanmadı IP adresi alınıyor da takılı kalıyor ama bağlanmıyor sorun ne virüs bulaşmış olabilir mi 3. Parti uygulamalar yüklü telde
Cihaz
Xiaomi redmi 9t yurtdışı
Telefonu ikinci el aldım satan adam sıfırlama falan demişti IMEI silinir ve telefon kapanır falan demişti
@şahin doğan , @Perfectshot06 , @Mehmet Yılmaz , @Evil Belief , @FERRUM , @EMREG , @M-Q^GÖKTÜRK
Klasik yurtdışı cihaz sorunları

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Avast ile tarama yapmayı dene

Son düzenleme:

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
stock romu tekrar yüklemeyi dene

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Cihaz
Xiaomi redmi 9t yurtdışı
Yazılımsal sorunları xioami cihazlarda normal karşılıyorum benim yurtiçi note 8 de böyle. Malwarebytes ile tarayın. Sürekli yeniden başlatın.

Tre-x

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılımsal sorunları xioami cihazlarda normal karşılıyorum benim yurtiçi note 8 de böyle. Malwarebytes ile tarayın. Sürekli yeniden başlatın.
Avast ile tarama yapmayü dene
Avast ile taradım bir risk buldu temizle falan dedim telefonun kendi güvenlik duvarını mi neydi öyle bir şeyi kaldırıp tamamen avastin korumasını istemem gerekiyordu bende yapmadım
Avast uzun vadede telefonu yavaşlatır mi

Top Bottom