Neler Yeni

Telefonumda tam olarak ne var ?

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Screenshot_2021-04-24-12-17-35-941_com.miui.securitycenter.jpg

Telefonun 64 GB inin 62 si dolu hepsini anladım doğru ama o diğer yazan kısım ne ? Oraya ulaşamıyorum orada tam olarak ne saklanıyor ? Bilen birisi veya daha önce başına gelmiş olanlar var mı telefon : Xiaomi redmi note 9 pro

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Fotoğraflar videolar uygulamalar veya cache dediğimiz veriler. Bazılarını tanımlayamayabiliyor telefonlar. İndirdilenler kısmında unuttuğun dosyalarda olabilir. Apk olarak indirdiğin oyun ve dosyalarda olabilir.

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Datalar, OBBler, uygulama önbellekleri falan var orda. En azından ben öyle biliyorum

TEŞKİLAT

80+ Silver
Kullandığın uygulamaların önbellekleri varsa güncelleme dosyaları vs.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Datalar, OBBler, uygulama önbellekleri falan var orda. En azından ben öyle biliyorum
Onlar uygulama verileri yazan kısma giriyor.
Fotoğraflar videolar uygulamalar veya cache dediğimiz veriler. Bazılarını tanımlayamayabiliyor telefonlar. İndirdilenler kısmında unuttuğun dosyalarda olabilir. Apk olarak indirdiğin oyun ve dosyalarda olabilir.
APK diye ayrı bir kısım var ve boş olduğu gözüküyor, fotoğraf ve videolar da yine medya içeriği olarak gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önbellek te bu kadar birikme olmaz, dalvik önbelleği temizlemeniz gerekiyor. En temiz yol telefonu sıfırlamaktır.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

APK diye ayrı bir kısım var ve boş olduğu gözüküyor, fotoğraf ve videolar da yine medya içeriği olarak gözüküyor.
Aynen ben anlamadım datalar farklı yerde uygulama verileri yazan kısımda Instagram mesela 800 MB orada direkt yazıyor o diğer farklı bir şey

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Zarchiver gibi uygulamalarla orda ne olduğuna bakabilirsin

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Bunu deneyin

Tanımlanamayan medya ögesi neredeyse yok, eğer öyle olsaydı - Redmi Note 8 Pro - bende de aynı şekilde gözükmesi gerekirdi. Veya genel itibariyle herkese diğer kısmı bu kadar dolu olmalıydı.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Bunu deneyin

Tanımlanamayan medya ögesi neredeyse yok, eğer öyle olsaydı - Redmi Note 8 Pro - bende de aynı şekilde gözükmesi gerekirdi. Veya genel itibariyle herkese diğer kısmı bu kadar dolu olmalıydı.
Bende de 10gb diğer yazıyordu. Yüklediğim videoları silince 3gb ye kadar düştü. Çöp kutusunu temizlemeyi unutmuşum onu da temizleyince diğer 200mb kaldı sadece

Alıntıyı görüntüle

Telefonun 64 GB inin 62 si dolu hepsini anladım doğru ama o diğer yazan kısım ne ? Oraya ulaşamıyorum orada tam olarak ne saklanıyor ? Bilen birisi veya daha önce başına gelmiş olanlar var mı telefon : Xiaomi redmi note 9 pro

Konuyla alakasız mesaj.

Önbellek te bu kadar birikme olmaz, dalvik önbelleği temizlemeniz gerekiyor. En temiz yol telefonu sıfırlamaktır.
Aynen sdn forumdaki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,635
Son üye
liv24
Top Bottom