Bende zaten öyle denedim fark oluyor ama yine çok dikkatli çekim yapsamda oluyor acaba kamera veya yazılım problemi mi var EİS çalışmıyor mu?Video kaydının FPS ini düşür, normalde 60 FPS de fakat ben 30 da kullanıyorum fark ediyor.
bir yere sabit bırak ve yine kayda al eğerki sabit bıraktığın yerde bile titreme yapıyorsa demekki kamerada bir sorun varBende zaten öyle denedim fark oluyor ama yine çok dikkatli çekim yapsamda oluyor acaba kamera veya yazılım problemi mi var EİS çalışmıyor mu?
Sorun yog gözüküyor 1080 30 FPS de görüntüde titreme olmuyor ama çevirirken böyle görüntü kötüleşiyorbir yere sabit bırak ve yine kayda al eğerki sabit bıraktığın yerde bile titreme yapıyorsa demekki kamerada bir sorun var
Geçtim son yazdığım gibi oldu ama o görüntü bozukluğu olmasa 1080 30 da kullanırdım 4k 30 da desteklemiyor.Dostum böyle yeni telefonlarda yazılımsal sorun da olabiliyor zaten tek sen değilsindir sanırım, yeni güncellemeyle çözerler. Yine de firma ile iletişime geç bence.
4k da desteklese bağri.Çoğu telefonun EIS özelliği 60 FPS'te çalışmıyor. Zaten ondan bir OIS performansı bekleme.
4K 30 FPS'de bazı telefonlar destekliyor, Vivo'yu bilmiyorum ama.Geçtim son yazdığım gibi oldu ama o görüntü bozukluğu olmasa 1080 30 da kullanırdım 4k 30 da desteklemiyor.
4k da desteklese bağri.