Telefonun şarj sorunu

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
573
Telefonum birkaç gün önce düşük sıcaklık nedeniyle şarj durduruldu diyordu şarj etmiyordu. Telefoncuya götürdüm tamir yapmış almaya geldiğimde denedim yine şarj olmuyordu dedim bu olmamış ki içini tekrar açtı şarj soketini değiştirdi yapıştırıcı sürdü kapağı kapattı bu defa bir tarafı takınca şarj oluyor diğer tarafı takınca olmuyor tekrar söktü kapağı alt boardı komple değiştirdi tekrar yapıştırıcı sürdü tekrar kapattı telefon yine aynı tekrar söktü kapağı bu defa kesin ara filmden dedi ara filmi değiştirdi (sorun ara filmde olunca eski altboardi geri taktı yenisini çıkardı) telefon bu defa şarj olmaya başladı. Sana ara filmi gelişine sayacam dedi toplam 1300 tl ödedim fazla ödediğimin farkindayim eve geldim şarj oluyor ama şöyle sorun var şarja takıyorum 2 dakika hızlı şarjda oluyor sonra normal şarja dönüyor yani hızlı şarjı kullanamıyorum. Pazartesi geri götürüp göstermeyi düşünüyorum telefoncu ara filmdende değilse sorun şarj entegresindedir diyordu telefoncuya artık güvenmiyorum yani ilk defa telefonum tamirciye gidiyor yapılan işlemden fazla para veriyorum ve hâlâ telefon düzelmiyor eğer bu zamana kadar kasıtlı birsey yaptıysa bundan sonra şarj entegresi diyip beni mağdur edebilir öyle merdiven altı bir yere gitmedim turkcell bayisinde yaptırdım. Telefonum samsung a72 20klık telefon

kullandığın şarj orjinal miydi acaba eğer çakma alet yada kullanımına bağlı olabilişr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,291
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri