Neler Yeni

Televizyon da oyunlar akıcı değil.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar sistem topladığım için elimde para kalmadı bende bizim evde ki küçük 1080p FHD philips marka televizyonu kullandım ama valorant,left4 dead2,hoi4 gibi oyunlarda sanki hiç akıcı değil hep takılıyo gibi geliyo masaüstün de ise mouse yi sağa sola çevirirken sanki mouse imlecinin arkasında gölge kalıyomuş gibi TV 60hz acaba bu televizyon olduğu için mi böyle oluyo ?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Merhaba arkadaşlar sistem topladığım için elimde para kalmadı bende bizim evde ki küçük 1080p FHD philips marka televizyonu kullandım ama valorant,left4 dead2,hoi4 gibi oyunlarda sanki hiç akıcı değil hep takılıyo gibi geliyo masaüstün de ise mouse yi sağa sola çevirirken sanki mouse imlecinin arkasında gölge kalıyomuş gibi TV 60hz acaba bu televizyon olduğu için mi böyle oluyo ?
Normal monitörün 60 hz den fazla ise televizyona geçince bu şekilde gelmesi normal.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Muhtemelen hem tepkime süresinin yüksek olması ile hem de düşük hz sebebi ile böyle hissediyorsundur.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer forumlara baktım aynı konu var çoğu kişi televizyonlar ile monitörler arasınds oldukça fazla bir gecikme süresi olduğunu söylüyor ve televizyonların bu tarz yani nasıl desem aksiyin oyunları yada fazla efekt,grafik karşısında bu tarz olaylar meydana geliyormuş monitör alsan düzelir demişler o gecikme ve akıcılık sorunu.
Normal monitörün 60 hz den fazla ise televizyona geçince bu şekilde gelmesi normal.

Top Bottom