Neler Yeni

Televizyon önerisi 55- 65 inch arası

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Enes Bahadır
65 büyük bir ekran ondan sordum 3 metreden fazla izlerseniz fazla gelir bide netflix amazon gibi platformlardan izlicekseniz normal uhd yerine en az nanocell, crystal uhd, qled veya oled ürünlerini tercih etmenizi öneririm normal uhd tatmin etmez sizi görüntü kalitesi düşük kalır
O yüzden öneri için konu açtım zaten, paneller hakkında güncel bilgim yok. O yüzden dediğim gibi direk model önerisi istiyorum şu şu özelliklerden dolayı bu tercih edilebilir gibisinden

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
O yüzden öneri için konu açtım zaten, paneller hakkında güncel bilgim yok. O yüzden dediğim gibi direk model önerisi istiyorum şu şu özelliklerden dolayı bu tercih edilebilir gibisinden
Bütçeniz çok düşük değilse başlangıç olarak nanocell veya crystal uhd tercih edilebilir normal uhd oranla renk oranları daha yüksektir aynı zamanda samsung ve lg markalarının kumanda olarakta diğer firmalara göre artıları vardır samsungda güneş panelli şarjlı sadece küçük bir kumanda varken lgde ise bilek destekli hareketli kumanda ve türkçe dil desteği vardır sesli komutta uzun süreli kullanımda kasma donma yaşamazsınız çünkü ikiside cihaza özel tasarlanmış yazılım mevcuttur lgde webos yazılımı samsungda tizen yazılımı mevcuttur oyun için tercih ediceksenizde 120 hz ekranlı bir tv tercih edebilirsiniz benim söylediğim panellerde

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Enes Bahadır
Bütçeniz çok düşük değilse başlangıç olarak nanocell veya crystal uhd tercih edilebilir normal uhd oranla renk oranları daha yüksektir aynı zamanda samsung ve lg markalarının kumanda olarakta diğer firmalara göre artıları vardır samsungda güneş panelli şarjlı sadece küçük bir kumanda varken lgde ise bilek destekli hareketli kumanda ve türkçe dil desteği vardır sesli komutta uzun süreli kullanımda kasma donma yaşamazsınız çünkü ikiside cihaza özel tasarlanmış yazılım mevcuttur lgde webos yazılımı samsungda tizen yazılımı mevcuttur oyun için tercih ediceksenizde 120 hz ekranlı bir tv tercih edebilirsiniz benim söylediğim panellerde
android daha iyi olur diye düşünüyorum önerdiğiniz marka model var mı lg de veya samsungda bu istediğim özellikler dahilinde ? bütçe maks 15 bin
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle bir ürün buldum ne dersin alternatif olarak önerebileceğin başka marka model veya başka samsung model varmı ?

Son düzenleme:

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
android daha iyi olur diye düşünüyorum önerdiğiniz marka model var mı lg de veya samsungda bu istediğim özellikler dahilinde ? bütçe maks 15 bin
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle bir ürün buldum ne dersin alternatif olarak önerebileceğin başka marka model veya başka samsung model varmı ?
Android tercih etmenizin nedeni nedir acaba

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Enes Bahadır
Android tercih etmenizin nedeni nedir acaba
Üretici firmanın kullandığı işletim sistemi dahilinde, sadece üretici firmanın izin verdiği uygulamalarla sınırlı kalmamak android olarak tercih sebebim dostum. Başka marka model var mı alternatif olarak önerdiğin

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Bütçe 15 olduysa TCL 55c728 ram 3 hafıza 32 120hz panel qled 65 inç çıkmaya gerek yok bu denli kaliteli bir cihaz alıcakken 55 inç yeterince büyük olucaktır, ben kendim 50 inç aldım eve küçük geldi gözüme mağazada ,eve gelince büyük geldi baya benden sana tavsiye

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Enes Bahadır
Bütçe 15 olduysa TCL 55c728 ram 3 hafıza 32 120hz panel qled 65 inç çıkmaya gerek yok bu denli kaliteli bir cihaz alıcakken 55 inç yeterince büyük olucaktır, ben kendim 50 inç aldım eve küçük geldi gözüme mağazada ,eve gelince büyük geldi baya benden sana tavsiye

Eğer 65 olursa 15 ama, 65 e çok büyük diyorlar ama ben zaten projeksiyondan döndüm tvye. O yüzden büyük olması benim için değişmiyor. 55 olursa 58 olursa da olabilir

Cihangir

80+ Gold

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Enes Bahadır

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Eğer 65 olursa 15 ama, 65 e çok büyük diyorlar ama ben zaten projeksiyondan döndüm tvye. O yüzden büyük olması benim için değişmiyor. 55 olursa 58 olursa da olabilir
Abi valla 58 olsa önercem mağazadaki tv promotör arkadaşlar bile 55c728 için çok fiyat diyor şuan amazonda

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Enes Bahadır
Abi valla 58 olsa önercem mağazadaki tv promotör arkadaşlar bile 55c728 için çok fiyat diyor şuan amazonda
Emin değilim 65te önereceğin yok mudur yada attığım samsung modellerine bişey demedin

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541