TELEVİZYON ÖNERİSİ ARIYORUM.

FatihKvk

80+
Reaksiyon skoru
23
13-14K Civarı bütçe ile en iyi televizyonu arıyorum. yerel mağazalarda TCL vb. adlı markalar bu fiyatta bulunuyor. Muhtemelen gereğinden pahalı ve kalitesizdir diye düşündüm. LG , SAMSUNG gibi markaların veya daha iyi markanın televizyonu varsa önerirseniz sevinirim.

13-14K Civarı bütçe ile en iyi televizyonu arıyorum. yerel mağazalarda TCL vb. adlı markalar bu fiyatta bulunuyor. Muhtemelen gereğinden pahalı ve kalitesizdir diye düşündüm. LG , SAMSUNG gibi markaların veya daha iyi markanın televizyonu varsa önerirseniz sevinirim.
biraz bütçeni aşıyor ama 43 inç samsung au8000 kullanıyorum güzel televizyon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslında boşverin. Detaylı baktığımda bi fark olmadığını gördüm.

Bilindik bir marka olsun istiyorum. Zamanında vestelden de biraz çektik :D. şuan evdeki televizyonumuz vestel.
Bizde regal kullanıyoruz vestel sayılır :D. Bir sorunu yok yani daha bozulmadı yıllar geçti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,218,462
Üyeler
197,481
Son üye
Deborahall
Geri