mtq55662
80+
Bizde bu iki modeli düşünüyorduk hangisini alalım? 4k şart değil çünkü malüm evin büyükleri için salona konulacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama biraz fazla büyük![]()
Bizde bu iki modeli düşünüyorduk hangisini alalım? 4k şart değil çünkü malüm evin büyükleri için salona konulacak.
1080p olur mu?4.5k pahalı maalesef.
bu fiyat bandında hemen hemen hepsi 4k zaten sanırım ama bakayım yineBizde bu iki modeli düşünüyorduk hangisini alalım? 4k şart değil çünkü malüm evin büyükleri için salona konulacak.
Olur tabii ki.1080p olur mu?
Daha ucuza da olurbu fiyat bandında hemen hemen hepsi 4k zaten sanırım ama bakayım yine
Fiyat hemen hemen aynı. Attığımı almanı öneririm daha ucuzmuş 1080p olandan. Yorumda da birisi görüntü kalitesini övmüş.Bizde bu iki modeli düşünüyorduk hangisini alalım? 4k şart değil çünkü malüm evin büyükleri için salona konulacak.
Bizim için küçük birazSamsung UE 40T5300 fhd smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung UE 40T5300 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Samsung UE 40T5300 fhd smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung UE 40T5300 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Dayım Vestel almam diye tutturdu
Gayet iyi uzun süredir 140 ekran lg kullanıyorum daha sıkıntı çekmedimBizim için küçük biraz
Galiba bunu alacağız güzel midir bir sorun yaratır mı?
LG 43LM6300PLA LG Smart Televizyon, 43 inç : Amazon.com.tr: Elektronik
LG 43LM6300PLA LG Smart Televizyon, 43 inç : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
İşletim sistemi iyi değil, Android bir televizyon bak.Bizim için küçük biraz
Galiba bunu alacağız güzel midir bir sorun yaratır mı?
LG 43LM6300PLA LG Smart Televizyon, 43 inç : Amazon.com.tr: Elektronik
LG 43LM6300PLA LG Smart Televizyon, 43 inç : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bizde de 2012 yılından kalma var hiç arıza falan yapmadı herhalde dayım ondan lg istiyor o zaman bunu alacağız.Gayet iyi uzun süredir 140 ekran lg kullanıyorum daha sıkıntı çekmedim
Link atar mısınız? 43 inç 108 ekran ve biraz üstü mesela 45inç maks.İşletim sistemi iyi değil, Android bir televizyon bak.
Aile büyükleri kullanacak arada netflix-yt falan izleyeceğiz çok mu sorun yaratır android olmaması?İşletim sistemi iyi değil, Android bir televizyon bak.