Neler Yeni

Televizyon Önerisi Ucuz Yollu

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Arkadaşlar tv alacağım.Bütçem baya kısıtlı gönlümde geçen daha fazlada para vermemek için axen marka olan ama sizce daha fazla verip diğer ikisinden birini almaya gerek var mı ?

axen
woon
onvo

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Arkadaşlar tv alacağım.Bütçem baya kısıtlı gönlümde geçen daha fazlada para vermemek için axen marka olan ama sizce daha fazla verip diğer ikisinden birini almaya gerek var mı ?

axen
woon
onvo
hocam şunu unutmayın bu bütçelerde aldığınız televizyonlar aldığınızda sorunsuz çalışır ama bir süre sonra birsürü sıkıntı çıkarır, arayüz yavaşlar vs vs. Ama aralarından onvo

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur

axen
woon
onvo
Axen in 32" modelini kullanıyorum 3 aydır şimdilik bir problem yok sadece kumanda bazen geç algılıyor onun dışında stabil.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şunu unutmayın bu bütçelerde aldığınız televizyonlar aldığınızda sorunsuz çalışır ama bir süre sonra birsürü sıkıntı çıkarır, arayüz yavaşlar vs vs. Ama aralarından onvo
knk bende biliyorumda bütçe bu kadar yapçak bişey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Axen in 32" modelini kullanıyorum 3 aydır şimdilik bir problem yok sadece kumanda bazen geç algılıyor onun dışında stabil.
zaten amazondan alacağım garanti süresince bir sorun olacağını sanmıyorum beğenmezsekte geri yollarız en kötü en ucuzunu alayım ben en iyisi

Top Bottom