Televizyon önerisinde bulunur musunuz?

Gravewormszr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,128
Bütçe
17000
Arkadaşlar selamlar. Televizyon ihtiyacı var bizimkilerin fakat çok fazla marka ve model var, hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. 50" yeterli olacaktır. Öyle çok marka takıntım yoktur ama şu anki Samsung markalı televizyonu yaklaşık 2012'den beri falan kullanıyorum 0 arıza ile. Böyle bir televizyon lazım. Bütçe olarak 16-20 arası bir şey olursa iyi olur. O kadar bile olmasa da olur. ONVO'ya baktım fakat çok fazla şikayet var yazılımı ve televizyon kalitesi ile ilgili o yüzden ondan soğudum. Aynı şekilde bizim tanıdık Thomson diye bir marka almış ondan da emin olamadım. Araştırmalarım bana Grundig, Vestel gibi orta seviye fakat az da olsa kaliteli televizyonlara itti. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

Bende senin gibi 50 inç bir televizyon araştırıyorum. Sadece uydu yayınları ve Youtube izleyeceğim. MediaMarkt'da ki arkadaşlar Thomson 50UG4S14 modelini çok övdüler. Alternatif olarak Onvo 50OVF9000 ve Sunny SN50FMN252 var ama internette çok fazla şikayet almışlar, o yüzden almaya korkuyorum. Thomson şu anda Hepsiburada'nın sitesinde indirime girmiş durumda, iyi bir televizyona benziyor ancak halen şüpheliyim. Eğer Sunny alırsam bir avantajı var, çünkü kumandasını mouse gibi kullanabiliyoruz. Açıkçası internetten televizyon alınır mı karar vermek çok zor. En yakın televizyon bayisine gidip inceleme yapmak iyi olacak.

Bende senin gibi 50 inç bir televizyon araştırıyorum. Sadece uydu yayınları ve Youtube izleyeceğim. MediaMarkt'da ki arkadaşlar Thomson 50UG4S14 modelini çok övdüler. Alternatif olarak Onvo 50OVF9000 ve Sunny SN50FMN252 var ama internette çok fazla şikayet almışlar, o yüzden almaya korkuyorum. Thomson şu anda Hepsiburada'nın sitesinde indirime girmiş durumda, iyi bir televizyona benziyor ancak halen şüpheliyim. Eğer Sunny alırsam bir avantajı var, çünkü kumandasını mouse gibi kullanabiliyoruz. Açıkçası internetten televizyon alınır mı karar vermek çok zor. En yakın televizyon bayisine gidip inceleme yapmak iyi olacak.

Katılıyorum. Sunny alma şansın varsa Onvo alma zaten. Aynı fabrikanın ürünleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri