Azıcık işini bilen biri 15 yıllık telefona android 12 kurabilir Android' in güzelliği de bu zaten.Bunu hiçbir android telefonda bulamazsın.
15 yıllık telefonu geç, neredeyse bütün Android telefonlar son güncellemelerinde düzgün çalışmıyor ( stabil ) elimin altındaki s10e Android 12 de düzgün çalışmıyor, oneplus 7t düzgün çalışmıyor, x3 nfc düzgün çalışmıyor. 15 yıllık telefona Android 12 yüklediyince düzgün çalışmadıktan sonra yüklesen ne olur ? Forumdaki xiaomicilerin %90 ı 2 yıllık telefona daha iyi performans versin diye rom atıyorAzıcık işini bilen biri 15 yıllık telefona android 12 kurabilir Android' in güzelliği de bu zaten.
Üreticiler genelde telefona özel ROM çıkarmıyor. Custom ROM lar genelde telefona özel portlandığı için düzgün bir kernelle çok iyi performans ve stabilite artışı yakalıyorsun zaten. iOS işi bu konuda daha rahat çünkü zaten iphone 7s' in(PLUS) bile bugunun amiral gemilerine yakın olmasa da orta seviye Note 10 pro, Mi 11 lite gibi telefonlardan daha performanslı olduğu gerçeği var. Mesela ben 1.5 yıllık NOTE 9S' e CorvusOS atıcam 3-4 güne muhtemelen telefon canlanacak saçma hatalar vb gidecek keyfime bakıcam. Ha komple rahatlık istesem direkt saf android atardım o da ayrı15 yıllık telefonu geç, neredeyse bütün Android telefonlar son güncellemelerinde düzgün çalışmıyor ( stabil ) elimin altındaki s10e Android 12 de düzgün çalışmıyor, oneplus 7t düzgün çalışmıyor, x3 nfc düzgün çalışmıyor. 15 yıllık telefona Android 12 yüklediyince düzgün çalışmadıktan sonra yüklesen ne olur ? Forumdaki xiaomicilerin %90 ı 2 yıllık telefona daha iyi performans versin diye rom atıyor
herkes senin, onun, bunun gibi ROM atmayı bilmiyoru geçtim ROM'un ne olduğunu bilmiyor. Bu kişiler android telefon alıp 2 yıl sonra performans ve stabilite sorunlarıyla karşılaşınca haklı olarak İos'a geçmek istiyor. Ben XR'dan S20 FE'ye geçtim android 12 yükledim sorunlar vardı ve 11 e geri döndüm. Şimdi bana deselerki android 13 çok harika vs vs ben 10 kez düşünürüm Android 13'e geçmek için. İphone alacak parası olan kafası rahat yaşıyor.Üreticiler genelde telefona özel ROM çıkarmıyor. Custom ROM lar genelde telefona özel portlandığı için düzgün bir kernelle çok iyi performans ve stabilite artışı yakalıyorsun zaten. iOS işi bu konuda daha rahat çünkü zaten iphone 7s' in(PLUS) bile bugunun amiral gemilerine yakın olmasa da orta seviye Note 10 pro, Mi 11 lite gibi telefonlardan daha performanslı olduğu gerçeği var.