Neler Yeni

tellefgon

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Daha dün bir akraba iphone11 almış aldım baktım da kamerası 5x büyüyünce karıncalı çekiyordu :/ 9bin TL'ye alıyorsun bide zaten 5x den fazla da büyütmüyormuş. Prosu nasıldır bilmem çok fark olacağını sanmıyorum alıyorsan sirf iPhone diye alırsın yani markasına para vermiş olursun

Farway

80+ Silver
Her telefonun - yönü var malesef. Ben olsam daha güncel modellere yönelirim.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
alma ekranı berbat kör olursun

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Bence alınmaz. Tamam İphone telefonlar her yenileğe güncel kalabiliyorlar. Ama verdiğin parayı haketmiyor. Ben şahsen S20FE kullanıyordum. 1 sene civarı kullandım. Geçenlerde anneme telefon alacaktık ve yine s20fe aldım. Bence alıp bir deneyin. Biraz 2. el araştırın temiz 1 aylık falan bulursanız alabilirsiniz. En azından denemiş olursunuz. İleride memnun kalmazsanız İphone fiyatlarını takip edip aklınıza yatan bir şey alırsınız. Kararsızlık insanı pişmanlığa götürüyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Uzun yıllar iphone kullandım şuan S20 Fe kullanıyorum, genel olarak android ios arasında çok fazla fark var.
Bazıları ekranı çok kötü kör olursun vs demiş iphone 11 için.
Ben iphone XR'dan S20 Fe'ye geçtim aralarında IPS - AMOLED farkı dışında çözünürlük vs farkı yok.
İphone 11 en az 3 yıl daha güncelleme alacak. Güncelleme desteğinden sonrada min 3 yıl daha uygulama destekleri olacak. Kısacası 2019 da çıkmış telefon için 9 yıl ömür biçiyoruz. Bunu hiçbir android telefonda bulamazsın.
Uyguna iphone 11 ve üzeri cihaz bulursan gönül rahatlığı ile alabilirsin.

şahin doğan

80+ Platinum
Azıcık işini bilen biri 15 yıllık telefona android 12 kurabilir :D Android' in güzelliği de bu zaten.
15 yıllık telefonu geç, neredeyse bütün Android telefonlar son güncellemelerinde düzgün çalışmıyor ( stabil ) elimin altındaki s10e Android 12 de düzgün çalışmıyor, oneplus 7t düzgün çalışmıyor, x3 nfc düzgün çalışmıyor. 15 yıllık telefona Android 12 yüklediyince düzgün çalışmadıktan sonra yüklesen ne olur ? Forumdaki xiaomicilerin %90 ı 2 yıllık telefona daha iyi performans versin diye rom atıyor :D

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
İkinci el yurtdışı alıyorsan iphone 12 al geç. 10 bine bulunuyor. Madem kafanda yatırım var.

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
15 yıllık telefonu geç, neredeyse bütün Android telefonlar son güncellemelerinde düzgün çalışmıyor ( stabil ) elimin altındaki s10e Android 12 de düzgün çalışmıyor, oneplus 7t düzgün çalışmıyor, x3 nfc düzgün çalışmıyor. 15 yıllık telefona Android 12 yüklediyince düzgün çalışmadıktan sonra yüklesen ne olur ? Forumdaki xiaomicilerin %90 ı 2 yıllık telefona daha iyi performans versin diye rom atıyor :D
Üreticiler genelde telefona özel ROM çıkarmıyor. Custom ROM lar genelde telefona özel portlandığı için düzgün bir kernelle çok iyi performans ve stabilite artışı yakalıyorsun zaten. iOS işi bu konuda daha rahat çünkü zaten iphone 7s' in(PLUS) bile bugunun amiral gemilerine yakın olmasa da orta seviye Note 10 pro, Mi 11 lite gibi telefonlardan daha performanslı olduğu gerçeği var. Mesela ben 1.5 yıllık NOTE 9S' e CorvusOS atıcam 3-4 güne muhtemelen telefon canlanacak saçma hatalar vb gidecek keyfime bakıcam. Ha komple rahatlık istesem direkt saf android atardım o da ayrı

şahin doğan

80+ Platinum
Üreticiler genelde telefona özel ROM çıkarmıyor. Custom ROM lar genelde telefona özel portlandığı için düzgün bir kernelle çok iyi performans ve stabilite artışı yakalıyorsun zaten. iOS işi bu konuda daha rahat çünkü zaten iphone 7s' in(PLUS) bile bugunun amiral gemilerine yakın olmasa da orta seviye Note 10 pro, Mi 11 lite gibi telefonlardan daha performanslı olduğu gerçeği var.
herkes senin, onun, bunun gibi ROM atmayı bilmiyoru geçtim ROM'un ne olduğunu bilmiyor. Bu kişiler android telefon alıp 2 yıl sonra performans ve stabilite sorunlarıyla karşılaşınca haklı olarak İos'a geçmek istiyor. Ben XR'dan S20 FE'ye geçtim android 12 yükledim sorunlar vardı ve 11 e geri döndüm. Şimdi bana deselerki android 13 çok harika vs vs ben 10 kez düşünürüm Android 13'e geçmek için. İphone alacak parası olan kafası rahat yaşıyor.

Top Bottom