- Reaksiyon skoru
- 166
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederim.bol soru coz deneme vs
Tamam teşekkür ederim.bol soru coz deneme vs
49 günde tyt kitabından daha mı kolay o? Elimdeki 49 günde tyt matematik kitabı zor geliyor bana.iyidir cozebilirsin
o kitabı bilmiyorum malesef kanka. Ama en zorunu çözmek istiyorsan orijinal bakabilirsin. Hem ÖSYM seviyesinde sorulari var hem osymden daha basit soruları var hem de osymden zor sorulari var. ya da direkt acil denemelerini alabilirsin49 günde tyt kitabından daha mı kolay o? Elimdeki 49 günde tyt matematik kitabı zor geliyor bana.
Önce biraz daha gelişeyim ondan sonra zorları çözeyim.o kitabı bilmiyorum malesef kanka. Ama en zorunu çözmek istiyorsan orijinal bakabilirsin. Hem ÖSYM seviyesinde sorulari var hem osymden daha basit soruları var hem de osymden zor sorulari var. ya da direkt acil denemelerini alabilirsin
11. sınıf mısınÖnce biraz daha gelişeyim ondan sonra zorları çözeyim.
mezunum11. sınıf mısın
kanka bu sene gireceksen soru bankası yerine deneme çöz. fazla bi vakit kalmadı çünkü sayisaldan mi giriyosun?mezunum
2023 te giricem evet sayısal.kanka bu sene gireceksen soru bankası yerine deneme çöz. fazla bi vakit kalmadı çünkü sayisaldan mi giriyosun?
hmm. yaza kadar tyt mat kas(geo dahil) 30 yapabilmelisin en az iyi bir puan istiyorsan. iki kaynak al biri kolay-orta digeri de orjinal olsun. ikisini de bitirnce denemelere gec. acil problem denemelerini ozellikle tavsiye ederim. yazın tyt fen ve ayt fizigin son kısmı hariç (atom fizigi vs. cunku onlar ezber sona dogru bitirmen daha iyi olur unutmaman icin) ayt kimya abartisiz iki uc haftalik birsey ne zaman istersen bitir. tyt fen de tahmini 1 1.5 ayini alir ve duzenli tekrar gerektirir. tyt turkceni de iyi tutmalisin.2023 te giricem evet sayısal.