- Konu Sahibi Konu Sahibi
3 yıl gunceleme alsa 30 60 fps oynatsa yeni oyunları filan ben ce gayet iyi en az 5 yıl kulanırsın diye dusunuyorumHocam Microsoft Bi müddet sonra series s satmak istiyecektir. Series s ve x ile yeni bir nesil açıldı. tabii ki bu hemen kesecek anlamına gelmiyor 2, belkide 3 yıl daha güncelleme verebilir. Lakin 2-3 yıl sonra kaç oyunda 1080p de sabit fps verebilir pek bilemiyorum. Lakin ucuz fiyata bulunursa düşünülebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 1000tl daha çıkmaya çalışın kesinlikle
ben daah gencim aldırcam babayaHocam Microsoft Bi müddet sonra series s satmak istiyecektir. Series s ve x ile yeni bir nesil açıldı. tabii ki bu hemen kesecek anlamına gelmiyor 2, belkide 3 yıl daha güncelleme verebilir. Lakin 2-3 yıl sonra kaç oyunda 1080p de sabit fps verebilir pek bilemiyorum. Lakin ucuz fiyata bulunursa düşünülebilir
ben alsam neyse babaya aldırcamHocam Microsoft Bi müddet sonra series s satmak istiyecektir. Series s ve x ile yeni bir nesil açıldı. tabii ki bu hemen kesecek anlamına gelmiyor 2, belkide 3 yıl daha güncelleme verebilir. Lakin 2-3 yıl sonra kaç oyunda 1080p de sabit fps verebilir pek bilemiyorum. Lakin ucuz fiyata bulunursa düşünülebilir