Neler Yeni

temiz 2 el xbox one s alınır mı

aksem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
semih akbas
Hocam Microsoft Bi müddet sonra series s satmak istiyecektir. Series s ve x ile yeni bir nesil açıldı. tabii ki bu hemen kesecek anlamına gelmiyor 2, belkide 3 yıl daha güncelleme verebilir. Lakin 2-3 yıl sonra kaç oyunda 1080p de sabit fps verebilir pek bilemiyorum. Lakin ucuz fiyata bulunursa düşünülebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 1000tl daha çıkmaya çalışın kesinlikle
3 yıl gunceleme alsa 30 60 fps oynatsa yeni oyunları filan ben ce gayet iyi en az 5 yıl kulanırsın diye dusunuyorum

Hocam Microsoft Bi müddet sonra series s satmak istiyecektir. Series s ve x ile yeni bir nesil açıldı. tabii ki bu hemen kesecek anlamına gelmiyor 2, belkide 3 yıl daha güncelleme verebilir. Lakin 2-3 yıl sonra kaç oyunda 1080p de sabit fps verebilir pek bilemiyorum. Lakin ucuz fiyata bulunursa düşünülebilir

ben daah gencim aldırcam babaya

ben alsam neyse babaya aldırcam

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
3 yıl gunceleme alsa 30 60 fps oynatsa yeni oyunları filan ben ce gayet iyi en az 5 yıl kulanırsın diye dusunuyorum

ben daah gencim aldırcam babaya
Hocam şuan Microsoft un yaptığı oyunlar ve online oyunlar dışında çok az oyunda 60fos verebiliyor. Cyberpunk gibi oyunlarda sabit 30fps bile veremiyor. Yüksek sistem gerekisinimli Yeni nesil oyunlarda da yer yer drop yaşıyor. Bir kaç yıl içerisinde çıkacak oyunlar özel cilalan mazsa yine 30fps sabit verebileceğini pek sanmıyorum. Fakat siz sadece online oyun ve fifa, forza tarzı yarış, spor battleground oyunları oynuyorsa uz ileriki 2-3 senedede memmun edecektir. Lakin ben kesinlikle 3 seneden fazla götüreceğini düşünmüyorum. Benim tercihim hala 1000 tl fazla verip series s almakta. Ayrıca ssd de elde etmiş oluyorsunuz.

Eyer kesinlikle 1000tl fazla veremiyorsanız üzülmeyin. One s kötü bir konsol değil. Sadece uzun ömürlü bir makine olarak düşünmeyin. Ayrıca beklentinizide çok yukarıda tutmamakta yarar var 🙂

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Hocam şuan Microsoft un yaptığı oyunlar ve online oyunlar dışında çok az oyunda 60fos verebiliyor. Cyberpunk gibi oyunlarda sabit 30fps bile veremiyor. Yüksek sistem gerekisinimli Yeni nesil oyunlarda da yer yer drop yaşıyor. Bir kaç yıl içerisinde çıkacak oyunlar özel cilalan mazsa yine 30fps sabit verebileceğini pek sanmıyorum. Fakat siz sadece online oyun ve fifa, forza tarzı yarış, spor battleground oyunları oynuyorsa uz ileriki 2-3 senedede memmun edecektir. Lakin ben kesinlikle 3 seneden fazla götüreceğini düşünmüyorum. Benim tercihim hala 1000 TL fazla verip series s almakta. Ayrıca ssd de elde etmiş oluyorsunuz.

Eyer kesinlikle 1000tl fazla veremiyorsanız üzülmeyin. One s kötü bir konsol değil. Sadece uzun ömürlü bir makine olarak düşünmeyin. Ayrıca beklentinizide çok yukarıda tutmamakta yarar var 🙂
Hocam series s kullanıyorum dedikleriniz tamamen yanlış 60 120 fps oynattığı oyunları bir yazın internete bakayım bi liste çıkıcak önünüze neyse cyberpunk konusunda da 30 fps ama aşırı akıcı ve hiç rahatsız etmiyor ve drop diye bir şey söz konusu değil bende öyle internete bakıncada şikayet eden kimseye rastlamadım bir diğer konu 3 4 sene götürür muhabbetti bu yeni nesil bir konsol ve bu nesil bitene kadar herşeyi ile nasıl series x nasıl ps5 oynanıyorsa öyle oynanacak destek çekmek vs söz konusu değil ha ne olur 2k da 60 fps olmazda 1080 de olur ve dediğim gibi fps boost özelliği baya bir oyuna entegre ediliyor Xbox series x ve s için lütfen sağda solda duyduğunuz bilgiler ile bir şeyler önermeyin

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Hocam series s kullanıyorum dedikleriniz tamamen yanlış 60 120 fps oynattığı oyunları bir yazın internete bakayım bi liste çıkıcak önünüze neyse cyberpunk konusunda da 30 fps ama aşırı akıcı ve hiç rahatsız etmiyor ve drop diye bir şey söz konusu değil bende öyle internete bakıncada şikayet eden kimseye rastlamadım bir diğer konu 3 4 sene götürür muhabbetti bu yeni nesil bir konsol ve bu nesil bitene kadar herşeyi ile nasıl series x nasıl ps5 oynanıyorsa öyle oynanacak destek çekmek vs söz konusu değil ha ne olur 2k da 60 fps olmazda 1080 de olur ve dediğim gibi fps boost özelliği baya bir oyuna entegre ediliyor Xbox series x ve s için lütfen sağda solda duyduğunuz bilgiler ile bir şeyler önermeyin
Hocam yanlış anlamışsınız. Ben one s için konuştum

aksem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
semih akbas
hocam sımdı xbox one s alınır mı net bilgi alırım 3 sene guncel olur gıncel biterse de eskı oyunları oynarım dime

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
hocam sımdı xbox one s alınır mı net bilgi alırım 3 sene guncel olur gıncel biterse de eskı oyunları oynarım dime
Güncellik konusunu kimse bilemez one s için yarın bile çıkıp biz one s e oyun çıkartmayacağız diyebilirler o yüzden series s alıp yeni Nesil almanı öneriyor herkes başın ağrımasın diye ama eski oyunları series s de de oynarsın geriye uyumluluk var çünkü

aksem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
semih akbas
Güncellik konusunu kimse bilemez one s için yarın bile çıkıp biz one s e oyun çıkartmayacağız diyebilirler o yüzden series s alıp yeni Nesil almanı öneriyor herkes başın ağrımasın diye ama eski oyunları series s de de oynarsın geriye uyumluluk var çünkü
ps4 slim nasıl

Top Bottom