Temiz kurulumdan sonra virüs kalkmışmıdır ?

Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar ben temiz kurulumdan önce korsan windows 10 etkinleştirme kurmuştum ve bazı arkadaşlar bunun temiz kurulumdan sonra silineceğini söledi ama bana halen sağ alttaki etkinleştirme yazısı gelmedi sizce kalkmışmıdır ?

Arkadaşlar ben temiz kurulumdan önce korsan windows 10 etkinleştirme kurmuştum ve bazı arkadaşlar bunun temiz kurulumdan sonra silineceğini söledi ama bana halen sağ alttaki etkinleştirme yazısı gelmedi sizce kalkmışmıdır ?
Etkinleştirmeyi Nasıl Yaptınız Ki ?

CMD den yapmış olabilir korsan sanıyordur
Hayır Kmspico Gibi Programlar Varya Onlardan Mı Yaptı Diye soruyorum
Yoksa CMD'den Win Etkinleştirirken Neden Virüs Girsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatırlamıyorum 1 yıl oluyor yapalı ama o olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce virüs silinmişmidir ?
Bunu Ben Bilemem.
Programın İsmini Cismini Bilmeden Siz Hiçbir şey diyemem.

Command Prompt üzerinden Windows etkinleştirmeyin, Microsoft'ın sitesi üzerinden lisans satın alın. OEM anahtarları da kullanmayın, OEM ürün anahtarları da KMSpico yazılımının ürettiği kodlar.

Ücretsiz bir şeyin ücreti sizsiniz.

En başından temiz bir format attıysanız gitmiştir. Ki aslına bakılırsa standart bir kullanıcı için Windows etkinleştirmenin pek de bir yararı olmasa gerek.

En başından temiz bir format attıysanız gitmiştir. Ki aslına bakılırsa standart bir kullanıcı için Windows etkinleştirmenin pek de bir yararı olmasa gerek.
deneme sürümünde kullanıyorum ben gayet güzel

Geri