Temiz Twitch Mevzusu

Zorbey1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Arkadaşlar bu olayı sürekli duyuyorum genelde gündemi çok da sıkı takip edemeyen biriyim bu olay nedir objektif bir açıklama alabileceğim biri varsa anlatabilir mi ve bu konuda görüşleriniz neler? Şimdiden teşekkürler

Aşağıdaki linkteki kategoriye gittiğinizde son 1 haftada açılan konuların neredeyse tamamı Twitch kara para aklama mevzusuyla alakalı, oradan bilgi alabilir ve yorumları okuyabilirsiniz. Anlamadığınız yer olursa oradaki başlıklardan birine sorun bildiğimiz kadarını anlatalım.

YouTube'a gir yaz anlarsınız.

biraz araştırma sonucu EasterGamers TV'nin de bu işin içinde olduğunu öğrendim ve yıkıldım açıklaması da ayrı bir garipti "para takibim yok fark etmedim hesabıma yattığını" diyor herif bildiğin gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YouTube'a gir yaz anlarsınız.
daha devam eder mi isimler çıkmaya ?

sinirlerim bozuldu üstüne kredi kartı kimden alınmış bilinmiyor adamı öldürüp mü gasp edip mi aldılar ya nasıl rahat yatıyor bu herifler ya
O kadar kompleks düşünme, benim de banka kartımı çaldılar. Tek suçum Hepsiburada, N11, Trendyol, Yemeksepeti gibi büyük sitelerden kartla alışveriş yapmaktı. Ona rağmen çalındı. Deep web'de birkaç dolara satılıyor. Mesele o kart bilgilerine ulaşmak değil, çekilen parayı aklayabilmek.

Geri