temiz windows 10 nasıl kurulur

Pervaz

80+
Reaksiyon skoru
28
şuan windows 8.1 sürümündeyim temiz kurulum ile windows 10 yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. ilk önce media creation tooldan direkt bu bilgisayarı yükselt seçeneğini denedim en sona kadar yüklendi sonra windows 10 yüklemesi başarısız oldu hatası aldım bunun üstüne bende temiz kurulum ile yapmayı denedim windows u flash belleğe aktardım lakin pc yi kapatıp açtıktan sonra f12 ile boot options seçeneğine girdiğimde birçok videodan izlediğim kadarıyla bilgisayarı hangi device ile açacağımı seçebileceğim bir yer gelmeli ama bende o yer bulunmamakta yardım edebilecek birisi illaki vardır diye buraya yazdım

Cihaz: Inspiron 5720 İntel hd graphics 4000 6gb ram i5-3210m

Ekler

• IMG_5152.JPG
    IMG_5152.JPG
    2.2 MB · Hit: 55
şuan windows 8.1 sürümündeyim temiz kurulum ile windows 10 yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. ilk önce media creation tooldan direkt bu bilgisayarı yükselt seçeneğini denedim en sona kadar yüklendi sonra windows 10 yüklemesi başarısız oldu hatası aldım bunun üstüne bende temiz kurulum ile yapmayı denedim windows u flash belleğe aktardım lakin pc yi kapatıp açtıktan sonra f12 ile boot options seçeneğine girdiğimde birçok videodan izlediğim kadarıyla bilgisayarı hangi device ile açacağımı seçebileceğim bir yer gelmeli ama bende o yer bulunmamakta yardım edebilecek birisi illaki vardır diye buraya yazdım

Windows boot manageri seçemiyormusun?

yazdıklarımı büyük ihtimal okumamışsın yukarıda ben zaten direkt olarak windowsu bu bilgisayarda yükselt seçeneğini denediğimi ama kurulumun başarılı olmadığını yazmıştım
temiz kurulum için flash belleği taktıktan sonra bios tan boot seçeneklerinden flash belleği 1. konumuna getirmeyi denediniz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,339
Üyeler
185,074
Son üye
teach
Geri