tufankaya41
80+ Bronze
Dahası
biosu sıfırladınmıyok hayır gelmiyor
biosu sıfırladınmıyok hayır gelmiyor
1 kez pili çıkarıp takmıştım ama tek ramle çalıştırıp deneyebilirimbiosu sıfırladınmı
öyle denermisin genelde ramlar kolay bozulan bir şey değil overclok yapılmadığı sürece sistemin tanımıyor ramları onun için sanırım olmazsa ekran gelmezse kapatma tuşuna basılı tutup pc kapandığı gibi tekrar açma tuşuna basarmısın1 kez pili çıkarıp takmıştım ama tek ramle çalıştırıp deneyebilirim
deneyeyimöyle denermisin genelde ramlar kolay bozulan bir şey değil overclok yapılmadığı sürece sistemin tanımıyor ramları onun için sanırım olmazsa ekran gelmezse kapatma tuşuna basılı tutup pc kapandığı gibi tekrar açma tuşuna basarmısın
olmadı vallaöyle denermisin genelde ramlar kolay bozulan bir şey değil overclok yapılmadığı sürece sistemin tanımıyor ramları onun için sanırım olmazsa ekran gelmezse kapatma tuşuna basılı tutup pc kapandığı gibi tekrar açma tuşuna basarmısın
Aga ramlar çalısıyor dimi ikiside ramları çalışan yere takıp denedinmideneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmadı valla
Hocam 2. slot zarar görmüş olmalı, temizlerken hiç parça falan çarptı mı.deneyeyim
olmadı valla
çalışıyorAga ramlar çalısıyor dimi ikiside ramları çalışan yere takıp denedinmi
yani bende öyle düşünüyorum ama sorun şöyle ki ben ramlere temizlikte dokunmadım bileHocam 2. slot zarar görmüş olmalı, temizlerken hiç parça falan çarptı mı.
Arasına toz kaçmıştır yüksek ihtimalle.çalışıyor
yani bende öyle düşünüyorum ama sorun şöyle ki ben ramlere temizlikte dokunmadım bile
iyice temizledim valla olmuyor yine deArasına toz kaçmıştır yüksek ihtimalle.
Hocam ramlar takılı iken üstüne baskı yapmadınız değil mi, temas yerlerinde sıkıntı olmuş olabilir mi?iyice temizledim valla olmuyor yine de