&temp% dosyasını tamamen silmek

swixx361

80+
Reaksiyon skoru
2
Hepinize hayırlı geceler arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz üzere &temp& dosyasını yanlışlıkla sildim. &temp& dosyasını temizlemek için windows + r tuşuna basarak çalıştırı açtım. Sonrasında nasıl olduğunu bile anlayamadan yanlışlıkla direk çöp kutusuna gitti. Bende sonrasında onu çöp dosyasından çıkarttım ve tekrar yerine koymaya çalıştım ama olmadı . Yani çalıştırdan artık &temp& yazınca bulunamadı diyor. Lütfen yardım edin şimdiden herkese teşekkür ederim.

Hepinize hayırlı geceler arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz üzere &temp& dosyasını yanlışlıkla sildim. &temp& dosyasını temizlemek için windows + r tuşuna basarak çalıştırı açtım. Sonrasında nasıl olduğunu bile anlayamadan yanlışlıkla direk çöp kutusuna gitti. Bende sonrasında onu çöp dosyasından çıkarttım ve tekrar yerine koymaya çalıştım ama olmadı . Yani çalıştırdan artık &temp& yazınca bulunamadı diyor. Lütfen yardım edin şimdiden herkese teşekkür ederim.
Öyle bir dosya yok diye biliyorum %temp% mi ?

teşekkür ederim. forumda yeniyim, yardım ettiğin için 5 yıldız yardımcı gibi bir şey verebiliyor muyum sana
Forumda teşekkür etmek için soru kategorisinde ise en iyi cevap seçebilirsin bir de Reaksiyon atabilirsin o kadar yıldız vs yok.

Bir şey olmaz merak etme. Arada bir içindekileri silsen daha da iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,724
Üyeler
190,957
Son üye
eraycelebi
Geri