Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Drinkey blue switchin linkini atabilir misin
https://share.temu.com/0dh8b4FuZHA
Bende aula var ayni sesi yakaladim ama aulanin keycapsleri ile kendi keycapsi dandik plastik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende sarı switchlisini almıştım dhaa kargoda :/
Knk switch takiliyir basarken anlamadim bir türlü bende red switch klavye vardi eski hiç böyle şeyler yoktu sanki bu sarı switch click gibi ses yok ama hissiyat var elime aldığımda tek iyi yani yalıtım olmasiydi wincredit olmadan alinacak bir ürün değil asla

Gelen sipariş ricası üzerine, aynı modelin kırmızı switch lisinden siyah renklisinden almıştım 15 tane kadar, alıcılara da yaklaşık 1 ay kadar oluyordur, elden teslim ettim ve daha bugüne kadar olumsuz bir geri dönüş almadım. Fakat sarı veya siyah switch lisi hakkında bir bilgim yok.. Bu arada kırmızılısından bende de var ofiste kullanıyorum kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum.. Bu arada kırmızılısı baya bi sessiz geliyor bana tıklamalarda.. Evdeki AU75 ile aynı hissiyat ve ses düzeyi var nerdeyse..
Sanırım hocam sarı switch sorun ve yaglanmamis switchler anladığım kadarıyla iyice baktigimda yag yoktu ve hissiyat olarak takilarak basiyor resmen temudan aldığım switchleri taktim aula f75 kadar iyi oldu sesi red switch almaliydim sanırım hocam bir de yeni gelmedi mi magazaya bi 15 gun felan yada 1 ay oldu ne ara 15 tane aldınız valla helal olsun kampanyasiz pahali ama bence

Mavi olanlari kendim taktım gayet güzel 70 adet almistim bi 10 tane felan eksik kaldi alacak olanlar varsa https://share.temu.com/0dh8b4FuZHA linki de bu

Ekler

• IMG_20250428_191449.jpg
    IMG_20250428_191449.jpg
    2.1 MB · Hit: 45
Son düzenleme:
Bende aula var ayni sesi yakaladim ama aulanin keycapsleri ile kendi keycapsi dandik plastik

Knk switch takiliyir basarken anlamadim bir türlü bende red switch klavye vardi eski hiç böyle şeyler yoktu sanki bu sarı switch click gibi ses yok ama hissiyat var elime aldığımda tek iyi yani yalıtım olmasiydi wincredit olmadan alinacak bir ürün değil asla

Sanırım hocam sarı switch sorun ve yaglanmamis switchler anladığım kadarıyla iyice baktigimda yag yoktu ve hissiyat olarak takilarak basiyor resmen temudan aldığım switchleri taktim aula f75 kadar iyi oldu sesi red switch almaliydim sanırım hocam bir de yeni gelmedi mi magazaya bi 15 gun felan yada 1 ay oldu ne ara 15 tane aldınız valla helal olsun kampanyasiz pahali ama bence
Hocam firmamız üzerinden kurumsal alım da yapıyoruz biz, sadece bireysel değil yani :)

Valla demeye benim de dilim varmıyor da adamlar 15 20 gün önce mail atıp bilgilendirmişlerdi revize yakında başlayacak gibilerinden.. Hatta geçen benim en aktif hesabımda da bittiğini ve wincredit için ikinci aktif hesabıma yöneldiğimi söylemiştim. O hesaba da bu sabah 1000 TL iade geldi ve wincredit aynı arkadaşın yazdığı gibi görüntüleniyor gün boyu...
Ama üzülecek bişey yok, neticede kampanyayı komple kaldırmayacaklar sadece revize olacak, yani atıyorum belki 1000 TL iade yerine 1250 veya 1500 TL iade standardına gelecek alışveriş karşılığı jeton oranları değişecek gibi düşünün..
LAN YENİ 2 BİN VERİP HESAP AÇTIM ŞAKA YAPMAYIN

Mavi olanlari kendim taktım gayet güzel 70 adet almistim bi 10 tane felan eksik kaldi alacak olanlar varsa https://share.temu.com/0dh8b4FuZHA linki de bu
Ak820 için dandik mi diyorsun, bir tane daha alacaktım kararsız kaldım

Temudan kurumsal olarak alabiliyor musunuz sınırlama olmuyor mu?
Kurumsal alım işletme üzerinden dış ticaret yürütüyorsanız geçerli bir durumdur. Evet bütçemiz ölçeğinde alabiliyoruz sınırlama olmaksızın..

Anladım hocam ama bana dandik geldi klavye ben aula f75 kullaniyorum bunu 2. Aldim biraz kalite beklerdim keycapsler çok ince hatta aulanin keycapslerini takınca sesi değişti
Elbette Aula nin kalitesinden sonra beklenti en az onun kadar oluşabiliyor kullanıcı açısından..

Geri