TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Mh ile de iade aldım bot ile de iade aldım. 5 hesap vardı bende hiç birisinde çark yok şuan. Hatta diğer promosyonlarda yok. Evdekilerde sadece kardeşimin hesapta wincredit var. Annemin ve babamın telde diğer promosyonlar var wincredit yok. Saçma sapan bir şey bu temu :D
Saçma bir sistemleri var 3 aydır düzenli sipariş veriyorsak etkinliği etkilemeden belirli bir iade kotamız olmalı

Odayı soğutmak için bir soğutucuya ihtiyacım var uyurken sıcaktan rahatsız olmayayım yeter gece boyu çalışabilecek kullandığınız ürün var mı buna benzer
https://share.temu.com/7VJlDHViRcA

@valhalla discount777 de ajazz ak820 alabiliyor muyuz baya baktım çıkmadı bir tekniği mi var yoksa vermiyor mu

ürünü kullanmadım bilmiyorum sabaha kadar çalışması sıkıntı oluşturur mu soğutur mu bilmiyorum
Ben alacağım bunu beğendim incelemelerini ama teslimat 18-32 gün işte bakalım

Mh ile de iade aldım bot ile de iade aldım. 5 hesap vardı bende hiç birisinde çark yok şuan. Hatta diğer promosyonlarda yok. Evdekilerde sadece kardeşimin hesapta wincredit var. Annemin ve babamın telde diğer promosyonlar var wincredit yok. Saçma sapan bir şey bu temu :D
mh nedir?

@valhalla discount777 de ajazz ak820 alabiliyor muyuz baya baktım çıkmadı bir tekniği mi var yoksa vermiyor mu
Eskiden teknikleri vardı işe yarayan.. Ama artık yok Temu AI den beri.. Az önce baktım bende listeleniyor.. Dediğim gibi kişiye çok çok özel parametrelerle ilerliyor artık.. Bilmiyorum ama tahmin yurutursem aynı ürünü çok aldığınızda önermekten vazgeçiyor olabilir.. Ben bugüne değin sadece 2 kez almışım mesela..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleri..

Eskiden teknikleri vardı işe yarayan.. Ama artık yok Temu AI den beri.. Az önce baktım bende listeleniyor.. Dediğim gibi kişiye çok çok özel parametrelerle ilerliyor artık.. Bilmiyorum ama tahmin yurutursem aynı ürünü çok aldığınızda önermekten vazgeçiyor olabilir.. Ben bugüne değin sadece 2 kez almışım mesela..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleri..
Bana genel de MH bir kısmını 20tl küçük rakamları iade veriyor 🤨

bana 1000tl kredi etkinliği hala gelmiyor 2 ay oldu nerdeyse

Artık wincredit gelmeyince 2 günde 2 defa 300 liralık alt limitsiz kuponu kullanıyorum. Daha iyi oldu. Tek ürün alabiliyorum. :)
Ne alıyosun hocam 300 tl'ye? Benim aklıma gelmiyor öneri verirsen sevinirim

Geri