KingDeViL
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 888

Oradaki ürünlerden 1000tl üzeri ürün alman gerek.Bunu nasıl alacağım ilk kez wincredit kampanyasına kabul edildim
Alıntıyı görüntüle

Oradaki ürünlerden 1000tl üzeri ürün alman gerek.Bunu nasıl alacağım ilk kez wincredit kampanyasına kabul edildim
Alıntıyı görüntüle
vergi ile kaç olması lazım toplamOradaki ürünlerden 1000tl üzeri ürün alman gerek.
Vergiyi kendisi belirler. Sen ürün fiyatı toplam 1000tlyi geç. Vergisi artık aldığın ürün veya ürün sayısına göre değişir. 550-800 arası. 1050tllik felan ürün doldur sepete.vergi ile kaç olması lazım toplam
Hocam ekimden beri toplam 5veya6 adet ve de zevkine yapılan bir şey değil (fotoğraf vb. Kanıtlarla başvurmuştum ) ilginç bir durumHocam selamlar mesajınızı şimdi gördüm, konuya dair detay açıklamamın yer aldığı konu linkinden bilgi içeriğine erişebilirsiniz..
TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar
Hayır sıkıntı şurda aldığı vergi ödemesindende kazanç sağlıyor mu? Çünkü ürüne para ödemiyoruzki. Vergisini dahi iade aliyoruz 😄 Kafama esti bi siparişten 6 tane hemen hemen aynı pense sipariş verdim takılır mı gümrükte. Yok bunlar ticari falan.forum.donanimarsivi.com
Tuhaf hocam her hesaba farklı muamele yapiyolar daha önceden forumda birisi 20 adet klavye iade ettim bedavaya geldi falan tarzi şeyler yazanlar gördümHocam ekimden beri toplam 5veya6 adet ve de zevkine yapılan bir şey değil (fotoğraf vb. Kanıtlarla başvurmuştum ) ilginç bir durum
Birde iade seçeneklerinde kredi iadeside karta iade şansınıda veriyor ama 100 tllikte olsa kargolayın çıkıyor.Hocam ekimden beri toplam 5veya6 adet ve de zevkine yapılan bir şey değil (fotoğraf vb. Kanıtlarla başvurmuştum ) ilginç bir durum
amazondakı buşöyle bişey buldum alınır mı? dersınız amazonda buna benzer bır urun var hatta neredeyse aynısı 1200tl falandı galıba burdan kredılerle belese alınır gıbıme geldı
Buradaki husus bence göze batmamak. Yani şahsen şimdi girip art arda 4-5 tane siparişi iade etmeye kalksam algoritma beni bir yerlere gömerTuhaf hocam her hesaba farklı muamele yapiyolar daha önceden forumda birisi 20 adet klavye iade ettim bedavaya geldi falan tarzi şeyler yazanlar gördüm
Çekim güçleri düşük oluyor.
Ayda 1 oda sorunlu ürünler ilginç :SBuradaki husus bence göze batmamak. Yani şahsen şimdi girip art arda 4-5 tane siparişi iade etmeye kalksam algoritma beni bir yerlere gömer. Ama 2-3 günde bir böyle tatlı tatlı sanki süreç içerisinde denk gelmiş gibi iade oluşturursan (hiçbir şekilde kesin değildir) en azından daha doğal bir süreç olur algoritma için.
ben normalda 2 - 3 ay önce şunu aldım 15 dk sonra motoru yandıÇekim güçleri düşük oluyor.
https://share.temu.com/TJE4mwJM6hA
Bunu aldım dün yeni gelince atarımda uzun sürer gelmesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayda 1 oda sorunlu ürünler ilginç :S
Aklımdan geçiyordu 2.olarak onu almakben normalda 2 - 3 ay önce şunu aldım 15 dk sonra motoru yandı
direk aldığım satıcı bu denk gelen olursa almasın
onun linkini atsana bir ben gene şansımı dneıcem ya direk aldıgın satıcının lınkını at sana zahmet benım aldıgım güzel hava ufluyodu kasayı temızledım o ara motor ggAklımdan geçiyordu 2.olarak onu almak
470tl iken HSTOPşubatta aldım hala kullanıyorum 4. Kademede