TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

onun linkini atsana bir ben gene şansımı dneıcem ya direk aldıgın satıcının lınkını at sana zahmet benım aldıgım güzel hava ufluyodu kasayı temızledım o ara motor gg :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bir ürün aldım duvara raf olması acısından ikeadaki aparatları alıcaktım fakat burdakılere gore cok daha pahalıya gelıyordu sansımı deneyıp lınktekı üründen 2 adet aldım yanında gelen yapıstıma aparatlarını cıft taraflı bantla destekleyerek duvara sabıtledım yaklasık 1 aydır sağlam sekilde duruyor ürün sert pilastık ama gayet sağlam abartı ağırlık koymadıgınız sürece hiçbişey olmaz ben suan kablolarımı parfumlerımı vs koyuyorum sorun teşkil etmedi şuana kadar aklında bu tarz bişey almak isteyen olursa parasının hakkını veren bir ürün bence

Şatıştan tamamen kalkmış

Şatıştan tamamen kalkmış

Trendyol linki vereyim

Resimde kullandıkları marka

Son düzenleme:
Hocam ekimden beri toplam 5veya6 adet ve de zevkine yapılan bir şey değil (fotoğraf vb. Kanıtlarla başvurmuştum ) ilginç bir durum
Hocam sizin özelinize atfen yazmadım, sizinki farklı bir durum onu ben de anladım.. Ben Temu daki iş akışlarının yönlenişi açısından bilgi amacıyla sizi yönlendirdim niyet değil sonuç bazlı benzeri durumlara örnek olması açısından..

Tuhaf hocam her hesaba farklı muamele yapiyolar daha önceden forumda birisi 20 adet klavye iade ettim bedavaya geldi falan tarzi şeyler yazanlar gördüm

Onu yazan bi bana da yazsın bi zahmet :)
Zira Temu nun ilk piyasaya çıktığı 3-4 ay hariç asla öyle bir durum oluşmadı, bağlantılarımız hasebiyle bizzat şahidiyim

Buradaki husus bence göze batmamak. Yani şahsen şimdi girip art arda 4-5 tane siparişi iade etmeye kalksam algoritma beni bir yerlere gömer 😂. Ama 2-3 günde bir böyle tatlı tatlı sanki süreç içerisinde denk gelmiş gibi iade oluşturursan (hiçbir şekilde kesin değildir) en azından daha doğal bir süreç olur algoritma için.
Hocam bir şey sorucam benim temudan aldığım ürün var beklediğim gibi çıkmadı bunu iade etsem gümrüğe ödediğim ücreti ödüyorlar mı yoksa ürün bedelini mi ödüyorlar

İnan hiç tavsiye etmem orta uzun vadede işlevini baya yitiriyor, değişik versiyonlarını denedim o tarz ürünlerin hepsinde aynı sonucu aldım, üstelik bu tarz ürünlerin sözüm ona bilinen markalarıydı (Black Decker, Bosch, Philips etc...)

En son aldığım 9 ay önce aşağıdakiydi, Black Decker in üst modellerinden birisi bu o tarz ürünlerde...Düşün o bile %50 verimle çalışıyor artık...

Temu kredi ile aldığım bazı şeyler güzellerde
1744311550481.png

1744311597973.png

1744311680635.png

1744311733770.png

1744311758068.png

1744311797313.png

1744311834568.png

tabi aldığım zamanlarda çoğunun fiyatı daha düşüktü zamlanmış her şey nerdeyse

Son düzenleme:
4 nisanda aldığım ajjaz 8k mouseler gümrükten geçti. Tam gaz devam :D.

4 nisanda aldığım ajjaz 8k mouseler gümrükten geçti. Tam gaz devam :D.
Benim 1-3 Nisan arası aldığım ürünler de gümrükten an itibariyle geçmişler, sorun olmadığını defaatle söylemiştim :)

Hocam bir şey sorucam benim temudan aldığım ürün var beklediğim gibi çıkmadı bunu iade etsem gümrüğe ödediğim ücreti ödüyorlar mı yoksa ürün bedelini mi ödüyorlar
İade sebebinize göre değişmekte. Eğer ürünü geri göndermeden iade ücreti alıyorsanız ürün kaynaklı problemlerde ödüyorlar vergiyide. Ürünü gönderdiğiniz durumlarda ise Temu nun iade politikalarınca iade ile ilgili aldığı karara bağlı olarak değişmekte.

15 gündür 1000 TL wincredit verip duruyor, 20 dakika önce bitti şimdi tekrar verdi ikisinde kullandım, sonrakilerde kullanmadım ama bu 1000 tl kredi kampanyasını sürekli hesaba verip duruyor, bu sefer çift kollu monitör standı almak şart oldu sanki

15 gündür 1000 TL wincredit verip duruyor, 20 dakika önce bitti şimdi tekrar verdi ikisinde kullandım, sonrakilerde kullanmadım ama bu 1000 tl kredi kampanyasını sürekli hesaba verip duruyor, bu sefer çift kollu monitör standı almak şart oldu sanki
Önerebileceğiniz monitör standı varmıdır hocam link atabilirmisiniz

USB çoğaltıcı ürün lazım öneriniz var mıdır?
Benim bulduklarım:

2 aracım geldi 1 tanesi kaldı. Kırmızının kutusu kocaman. Bu kutu bile saklanır o kadar kaliteli.

2 gündür çuvalla kargo geliyor :D. Kargocu isyan edecek yakında.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Parça kalitesi hakkında bilgi verebilir misiniz? Lego kadar kaliteli olacağını beklemiyorum ama yapılamayacak kadar kötü durumda mı?

Benim bulduklarım:
Alan bir kişi önermişti. Bunu sepete eklemiştim.

Benim bulduklarım:
Ben aşağıdakinden almıştım 4 ay olacak.. Canavar gibi çalışıyor halen.. Tavsiye ederim..

Bir de başka bir ürün daha aldım ama üretimden kalktığı için linkini gönderemiyorum, ürün işyerinde olduğundan kutusunun resmini ekledim stoğa girerse kaçırmayın o da baya sağlam bir ürün..

Önerebileceğiniz monitör standı varmıdır hocam link atabilirmisiniz
Ben Temu dan o tarz ürün almadım Hem evde hem ofiste North Bayou F80 kullanıyorum öyle bir ürün arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim..

Ekler

• 111.jpeg
    111.jpeg
    255.4 KB · Hit: 36
  • 123.jpeg
    123.jpeg
    222.3 KB · Hit: 36
  • 321.jpeg
    321.jpeg
    340.3 KB · Hit: 37
Son düzenleme:
Geri