TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bende şuan 7 hesap var 7 sinden sipariş geçiyorum bu gidişle dükkan açacağız 😂
tüm hesaplarda ilk siparişi vermeden mi geldi yoksa rastgele mi geliyor bu etkinlik bende Etkinlik henüz katılıma tam olarak açılmadığı için şu anda bu etkinliğe katılamıyorsun diyor

tüm hesaplarda ilk siparişi vermeden mi geldi yoksa rastgele mi geliyor bu etkinlik bende Etkinlik henüz katılıma tam olarak açılmadığı için şu anda bu etkinliğe katılamıyorsun diyor
Elbette ilk siparişi veriyorsun. Ama gelen kazlara tavuk hesabı yapma bence. Zaten kırıntı iadelerle ilk sipariş maaliyetin 600-1000 arası oluyo 1600 değil yani.

Sanırım yanlış anladım. 7 hesabın sadece 3 tanesinde daha önce sipariş verilmiş durumdaydı. Kalan 4 hesaba hiç sipariş vermediğim halde kampanyayı tanımladı.

Elbette ilk siparişi veriyorsun. Ama gelen kazlara tavuk hesabı yapma bence. Zaten kırıntı iadelerle ilk sipariş maaliyetin 600-1000 arası oluyo 1600 değil yani.

Sanırım yanlış anladım. 7 hesabın sadece 3 tanesinde daha önce sipariş verilmiş durumdaydı. Kalan 4 hesaba hiç sipariş vermediğim halde kampanyayı tanımladı.
anladım teşekkür ederim

Benim siparişi iptal etmişler ahh gamepad alamadık

Ekler

• Screenshot_20250410_104434_Temu.jpg
    Screenshot_20250410_104434_Temu.jpg
    236.6 KB · Hit: 69
2 aracım geldi 1 tanesi kaldı. Kırmızının kutusu kocaman. Bu kutu bile saklanır o kadar kaliteli.

2 gündür çuvalla kargo geliyor :D. Kargocu isyan edecek yakında.
1744276203948.png
1744276229984.png

Az önce wincredit ile sipariş verdim fakat iptal edip başka ürün almam lazım. İptal edince harcadığımız hediye 1000tl boşa mı gidiyordu ? Geçende yapmıştım ama bu uyarı çıkıyor muydu onu hatırlayamadım.

1744279580403.png

Edit : 1000 tl boşa gitmedi fakat yeniden sipariş verdim bu seferde 3000 jeton tamamlanmadı. %4ü vermedi süre geçtiği için :D 4 gün bekleyeceğiz artık.

Son düzenleme:

Hesaplara aynı telefonla mı giriş yapıyorsun, yoksa birkaç telefon mu kullanıyorsun? Hepsiyle aynı interneti mi kullanıyorsun? 4 hesabın hiç sipariş verilmemiş, eski mi yoksa yeni hesap mı (yeni oluşturduğum hesaplara çıkmıyor merak ettim)? Yeni olanlara telefon numarasıyla mı, yoksa mail ile mi kayıt oldun?

Hesaplara aynı telefonla mı giriş yapıyorsun, yoksa birkaç telefon mu kullanıyorsun? Hepsiyle aynı interneti mi kullanıyorsun? 4 hesabın hiç sipariş verilmemiş, eski mi yoksa yeni hesap mı (yeni oluşturduğum hesaplara çıkmıyor merak ettim)? Yeni olanlara telefon numarasıyla mı, yoksa mail ile mi kayıt oldun?
Hocam siz de benim gibisiniz. Olaya derinlemesine ve ince bakmanız ne güzel takdir edilesi bir davranış. Kendim gibileri görmek çok güzel :)

• Beğen
Reaksiyonlar: smz.
Hocam siz de benim gibisiniz. Olaya derinlemesine ve ince bakmanız ne güzel takdir edilesi bir davranış. Kendim gibileri görmek çok güzel :)
Temu sorunlu ürün iade ederken sizde kalsın diyordu o politika değiştimiş galiba.(Toplamda 6 tane iade yapmıştım hasarlı,kırık ve eksik üründen resimli olarak) Şuan bir şey iade edicektim mng ile kargolayın diyor(bu durum bana mı özel?)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Metalik ve plastik olan görsel olarak düzgün olması gereken ürünlerdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,945
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri