Oguz...
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 412

Şatıştan tamamen kalkmışonun linkini atsana bir ben gene şansımı dneıcem ya direk aldıgın satıcının lınkını at sana zahmet benım aldıgım güzel hava ufluyodu kasayı temızledım o ara motor gg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şöyle bir ürün aldım duvara raf olması acısından ikeadaki aparatları alıcaktım fakat burdakılere gore cok daha pahalıya gelıyordu sansımı deneyıp lınktekı üründen 2 adet aldım yanında gelen yapıstıma aparatlarını cıft taraflı bantla destekleyerek duvara sabıtledım yaklasık 1 aydır sağlam sekilde duruyor ürün sert pilastık ama gayet sağlam abartı ağırlık koymadıgınız sürece hiçbişey olmaz ben suan kablolarımı parfumlerımı vs koyuyorum sorun teşkil etmedi şuana kadar aklında bu tarz bişey almak isteyen olursa parasının hakkını veren bir ürün bence
Şatıştan tamamen kalkmış

Unichrome Işıklı Mini Turbo Jet Fan 130000rpm Araba Aksesuarları Temizleme Üfleyici Aracı Kar Üfleyen - Fiyatı, Yorumları
Unichrome Işıklı Mini Turbo Jet Fan 130000rpm Araba Aksesuarları Temizleme Üfleyici Aracı Kar Üfleyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Trendyol linki vereyim
Resimde kullandıkları marka

Son düzenleme: