TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Flash 99 ' da seçilen 0tl lik ürünlerin temu vergisini alıyor mu? Bilgisi olan var mı? 2 tane 1k liralık ürün var boşuna 600+600 ödemeyeyim :D

Ayrıca 500-700 lira civarına temu'dan ne alınır? Önerisi olan var mı? Klavye mouse vs eksiğim yok aklıma alacak bişey gelmiyor
Flash kampanyası yalan dolan

Fark ettim, çakallar ertesi gün ayağına yatıyor. Yazarken bilmiyordum :D
Bende az kalsın düşüyordum ilk gördüğümde siparişi verdim 10dk sonra paketlendi bunda bir sıkıntı var diyip siparişi iptal ettim kargoya verilmeden

Şu saatten sonra yemişim wincrediti 25-30 tane 300 liralık kupon oldu bozdur bozdur harca :D

Şu saatten sonra yemişim wincrediti 25-30 tane 300 liralık kupon oldu bozdur bozdur harca :D
Vermio bize. Bir kere verdi bana. Kampanya var da 300 tl düşmüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Altlimitsiz alışveriş yapamıyorum. Temu led yazınca olmuyor.
Temu LED yaz googla. Alışveriş kismindan bir ürüne gir. Tarayıcı masaüstü sekmesi olsun. Alt limitsiz alırsın hala alıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Soranlar olmuş wincredit hala çalışıyor dün kullandım
Wincredit artık kullanıcı başına max 3 kez çıkıp tarihe karışacak. 5 yeni kampanya geliyor Valhalla yazdı.

hocam
WhatsApp Image 2025-07-03 at 17.43.36.webp

bu nedir ya :D

Teşekkür ederim hocam
Hocam merhaba başka bir forumda yaşadığınız bir tecrübeyi aktarmışsınız da, Temu'nun Skynet ile gönderim yapması durumu. Benzer bir durum içerisindeyim sizce siparişi iptal etmeli miyim, yoksa sipariş elinize ulaştı mı? şimdiden teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,240
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri