Az önce 26. wincredit alışverişi oldu ve yine 1000 verdi. 2 güne yeni kredi gelir bakalım yine verecek mi?Tam değil hocam, sepette vergi hariç 1000 tl lik ürün koydunuz en az.. üstüne 600 tl lik vergi biniyor, ödeyeceğiniz tutar normalde 1600 tl ama daha önceden 1000 tl kupon tanımlamış ise ödeyeceğiniz tutar sadece 600 tl oluyor ( bu bahsettiğim uygulamayı 2.kez kredi kampanyası verdiği durumda da uygulayın oluyor, çünkü en az 8 defadır öyle yapıyorum...) sepette vergi hariç tutarın 1000 TL alti olması durumunda 1200 tl jetona tamamlamıyor ve sınırda bırakıyor sizi, buna dikkat edin, sizin de başınıza bu gelmiş anladığım kadarıyla..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 2 3 üstteki açıkladığım durum yaşanıyor sizde de okuyun anlarsınız..
Şahsen sizin kadar ilerlemesim benim ya 11 ya 12.siparis8m oldu az evvel![]()
Aslında var..ben tlf dan kampanya sepetine ekle diye sıraladığınız ürünler arasından o ürünü dediğin gibi ilk etapta ya bulamıyorum ya da daha pahalı görüyorum evet.. Ama masa üstü pc den eş zamanlı normal sepetinde ürüne tıklıyorum ürün ayrı bir sekmede açılıyor..Ardından tlfdan kampanyada sıraladığınız ürün listesini en başa kadar hizlica çekince sayfadaki ürünleri yeniliyor ve bingo.. PC den ayrı sekmede açtığım ürünü tlfdaki kampanya ürün listesinde ilk sıralarda gösteriyor.. Bu zamana kadar hep işime yaradı tavsiye ederim, yanlış biseye dikkat et pc den normal sepetteki aynı ürünün sol tarafında tikli olmasın yoksa tlfdan kampanya sayfasinda baktığında o istediğin fiyattaki ürünü listeleniyor göstermiyor gerekirse onunla da ilgili video çekerim neticede aykırı kural dışı bi taktik değilBu promosyonda sepetteki ürünleri seçebilsek güzel olurdu. Almak istediğim bir ürün var. Ürünleri aşağı aşağı inerken buluyorum fakat 300tl daha ucuza satan satıcı var. Onu bulamıyorum. Bunu bir yöntemi yok sanırım.
1200 jetona tamamlayın size şu kadar süre verdim tarzi bisey dedi mi? Genelde bu durumda ya 30 dk da yapın ya da 24 saatte tamamlayın der, bi de 2. Alışverişinizi wincredit diyerek çıkan kampanya sayfasından mi yaptınız yoksa direk sepete ekleyip mi aldınız? Eğer ikinciyi yaptıysanız geçmiş olsun, kampanyadan faydalanmak için her durumda ana sayfadan wincredit araması ardından 1200 jeton kampanyası görüntülendiginde kampanya sayfasından ürünleri almanız gerekiyor yoksa sadece düz alışveriş yaptığınız ile kalırsınız..1000 tl kredi olayında, kalan 50 jeton için vergi hariç 1000 küsür tl sepet oluşturdum sipariş tutarı 1700 tl civarı ödemeyi yaptım ama jetonu 1200 e tamamlamadı malesef. Bu durumda yapılacak bir şey var mı?
Aynı anda bilgisayardan kaç kere sepete ekle çıkart yaptım. Kaç kere f5 yaptım o ürünü yine de bulmadıAslında var..ben tlf dan kampanya sepetine ekle diye sıraladığınız ürünler arasından o ürünü dediğin gibi ilk etapta ya bulamıyorum ya da daha pahalı görüyorum evet.. Ama masa üstü pc den eş zamanlı normal sepetinde ürüne tıklıyorum ürün ayrı bir sekmede açılıyor..Ardından tlfdan kampanyada sıraladığınız ürün listesini en başa kadar hizlica çekince sayfadaki ürünleri yeniliyor ve bingo.. PC den ayrı sekmede açtığım ürünü tlfdaki kampanya ürün listesinde ilk sıralarda gösteriyor.. Bu zamana kadar hep işime yaradı tavsiye ederim, yanlış biseye dikkat et pc den normal sepetteki aynı ürünün sol tarafında tikli olmasın yoksa tlfdan kampanya sayfasinda baktığında o istediğin fiyattaki ürünü listeleniyor göstermiyor gerekirse onunla da ilgili video çekerim neticede aykırı kural dışı bi taktik değil
1200 jetona tamamlayın size şu kadar süre verdim tarzi bisey dedi mi? Genelde bu durumda ya 30 dk da yapın ya da 24 saatte tamamlayın der, bi de 2. Alışverişinizi wincredit diyerek çıkan kampanya sayfasından mi yaptınız yoksa direk sepete ekleyip mi aldınız? Eğer ikinciyi yaptıysanız geçmiş olsun, kampanyadan faydalanmak için her durumda ana sayfadan wincredit araması ardından 1200 jeton kampanyası görüntülendiginde kampanya sayfasından ürünleri almanız gerekiyor yoksa sadece düz alışveriş yaptığınız ile kalırsınız..